Budgetketen Action

De Goese vestiging van budgetketen Action verhuisde deze zomer van de Houttuinen naar de Kreukelmarkt. De winkel geeft daarmee invulling aan een groot deel van het voormalige pand van V&D. Op 5 augustus 2017 werd de ruim opgezette, nieuwe winkel feestelijk geopend. Goesenaren zijn enthousiast.

Woordvoerder Laurien Hoving vertelt: “Het succesvolle concept van Action is gebaseerd op drie pijlers: lage prijzen, een breed assortiment en verrassende producten. Action verkoopt meer dan 6.000 verschillende producten en iedere week zorgt zij voor meer dan 150 nieuwe artikelen. Wij verkopen producten in dertien verschillende productcategorieën, waaronder veel A-merken en huismerken. Sinds de oprichting van Action in 1993, staat alles in het teken van tevreden klanten. Klanten gaan ervan uit dat ze iedere week weer verrast worden en dat motiveert ons om altijd te blijven zoeken naar nieuwe artikelen voor de laagste prijs, met goede kwaliteit.”

Gunstige vestigingsvoorwaarden

Bij het openen van een nieuwe winkel kijkt Action naar het aantal beschikbare parkeerplaatsen, de grootte van de winkel, de mogelijke indeling van een winkel, het aantal andere winkels die in de buurt zitten, etc. De verhuizing naar de Kreukelmarkt lag daarmee voor de hand. Laurien: “Het voormalige V&D-pand voldoet aan onze huidige vestigingscriteria, de oude winkel voldeed daar niet aan, omdat het pand te klein was. Daarnaast is Goes voor ons een geschikte locatie met een goed verzorgingsgebied. We vinden dat Action een toevoeging is op het huidige winkelaanbod.“

Adres:

Dam 1
4461 HV Goes

Website:

www.action.com

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 21.00 uur (koopavond)
Action Goes

Action Goes