Afslag 29 opent tweede vestiging in Goes

Sinds 2015 hebben ze een goedlopende zaak  in Middelburg en afgelopen jaar opende het ondernemersechtpaar Dagmar en Joop Blankenburgh een tweede boek- en cadeauwinkel aan de Lange Vorststraat in Goes. Bij Afslag 29 vind je onder meer een uitgebreide collectie aan christelijke boeken voor alle leeftijden, creatieve boeken, tijdschriften, muziek, films, aparte cadeauartikelen, kleinmeubelen en trendy woonaccessoires.

Uitbreiding met een tweede winkel in Goes kwam eigenlijk bij toeval op hun pad. Joop en Dagmar vertellen: “Tot 2018 had je hier in Goes boekhandel Pelgrim, die net als wij gespecialiseerd was in christelijke boeken voor alle gezindten. Van klanten begrepen we dat dit toch werd gemist en zo kwamen wij dus ook in Goes terecht. Met ons assortiment aan cadeauartikelen, kaarten, kleinmeubelen en andere woonaccessoires hebben we de collectie bewust heel breed gemaakt. Daarom loopt iedereen hier graag binnen.”

Centrale winkelstad

Beide steden, Goes en Middelburg, hebben hun sterke kanten, vinden Joop en Dagmar. “Als dé monumentenstad van Zeeland trekt Middelburg veel toeristen, vooral Duitsers. In Goes zien we duidelijk meer Belgen in onze winkel, zeker op tolvrije dagen van de Westerscheldetunnel. Belgen houden van de mooie winkels hier, van de gezellige sfeer en van de compactheid van het winkelgebied. En ook voor veel mensen uit de omliggende dorpen – eigenlijk vanuit heel Zuid-Beveland - is Goes bijna vanzelfsprekend dé centrale winkelstad.”

Gastvrijheid

Het ondernemersechtpaar is verder goed te spreken over wat er in Goes wordt georganiseerd voor inwoners en toeristen. “Er gebeurt veel in de binnenstad van Goes, het hele jaar door. Vooral in een tijd dat internet een steeds grotere rol gaat spelen, is dat heel belangrijk. Goes doet echt zijn best om het winkelen in de binnenstad aantrekkelijk te houden. Zelf willen wij daar ook aan bijdragen, door onze persoonlijke service en gastvrijheid!”

Adres

Afslag 29
Lange Vorststraat 94
4461 JR Goes

www.afslag29.nl 

Afslag 29

Afslag 29