Eigentijdse woonmerken bij AtMo Conceptstore

Op 28 juli opende Monique Brusket-Wild haar interieurwinkel AtMo Conceptstore aan de Kreukelmarkt 4. In haar sfeervol ingerichte pand biedt ze klanten unieke woonaccessoires en (klein)meubels aan van de hippere woonmerken. Veel daarvan zijn handgemaakt , duurzaam én fairtrade.

Monique omschrijft de collectie in haar woonwinkel als een trendy mix van industrieel en ‘bohemien’ (speels artistiek). Daarbij koopt zij van de meeste artikelen maar één of twee exemplaren in, zodat haar klanten echt met iets unieks naar huis gaan. Maar trends zijn volgens haar zeker niet allesbepalend. Monique: “Ik wil vooral ook kijken naar wat bij iemand past.  Hoe ziet bijvoorbeeld de rest van iemands interieur eruit? Daarom geef ik mijn klanten graag persoonlijk advies. Hier in mijn winkel, maar als klanten dat willen, ook aan huis.” [Lees verder…]

Ruim, licht en open

“Voor mij was het al heel lang een wens om ooit een eigen winkel te beginnen, na bij verschillende modezaken in Goes te hebben gewerkt. Op een gegeven moment wordt het dan ‘nu of nooit’. Aan dit pand moest best wat gebeuren, maar ik zag wél direct de mogelijkheden.  Na een paar weken flink klussen is het een ruime en open winkel geworden,  met overal veel daglicht, die uitnodigt om gezellig even binnen te lopen.”

Adres:

Kreukelmarkt 4
4461 HW Goes

Website:

www.facebook.com/atmoconceptstore/

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur 
AtMo Conceptstore

AtMo Conceptstore