Midcity en De Post worden Baas Beveland

Midcity en De Post zijn verleden tijd. De twee panden zijn aangekocht door horecaondernemers Alex Lakké en René Verhoef en samengevoegd tot één horecagelegenheid, met de klinkende naam ‘Baas Beveland’. Na een periode van flink breken en verbouwen, opende de nieuwe zaak op 11 oktober zijn deuren.

Baas Beveland is een café en eetcafé in één, met een bar en uitgaansgelegenheid in het voormalige café De Post en een stoer en sfeervol eetgedeelte in het voormalige Midcity. Beide panden zijn op zo’n manier met elkaar verbonden, dat ze één geheel vormen, zonder dat de ene functie de andere ‘in de weg zit’. Zo heeft het eetgedeelte een aparte bar, van waaruit de tafels binnen en buiten bediend kunnen worden. Gerechten worden klaargemaakt in de keuken op de eerste verdieping en komen met een etenslift naar beneden, klaar om uitgeserveerd te worden.

Laagdrempelig

Met dit concept wil Baas Beveland een brede doelgroep bedienen. Alex Lakké: “We hebben een laagdrempelige menukaart en onze keuken is iedere dag open vanaf 10.00 uur. Tot 17.00 uur serveren we lunch (of een laat ontbijt) en vanaf 17.00 uur avondeten. Voor grote en kleine groepen verzorgen we borrels, bijvoorbeeld voor bedrijven. Het nieuwe eetgedeelte leent zich daar perfect voor. Pas nog hadden we hier een groep van 200 man.” Waar eerst De Post was, blijft het uitgaansgedeelte van Baas Beveland. “Daar ben je iedere dag tot in de kleine uurtjes welkom”.  

Veel meer mogelijkheden

“Het mooie van Baas Beveland is dat we mensen geen ‘nee’ meer hoeven te verkopen, waar we dat vroeger wel eens moesten doen. Voorheen konden we bijvoorbeeld niet én een grote groep ontvangen én de zaak tegelijkertijd openstellen voor andere bezoekers. Met de samenvoeging van de twee panden is er veel meer mogelijk. Er kan nu van alles naast elkaar.” Wat het eetcafé betreft, is er een vrije inloop:  “Er is meestal wel een tafeltje vrij, dus we doen niet aan reserveren. Dat doen we wél voor grote groepen natuurlijk.”

Adres:

Grote Markt 16
4461 AJ Goes

Website:

www.baasbeveland.nl
www.facebook.com/baasbeveland 
Baas Beveland

Baas Beveland