Bij Tessa

Op 25 maart 2018, tijdens Vriendinnendag, opende Tessa Nieuwpoort haar nieuwe koffiebar ‘Bij Tessa’, in een ruim en sfeervol pand aan de Magdalenastraat. Tessa: “Natuurlijk kun je op verschillende plekken in Goes terecht voor een goed kop koffie, maar ik wil hier mijn eigen, unieke concept gaan neerzetten.”

De nieuwe onderneemster ontbreekt het niet aan inspiratie en ideeën: “Mensen kunnen hier terecht voor een huisgemaakte brunch, een lunch of een heerlijke kop koffie of thee. Ik serveer verse salades, soepen en warme tosti’s, om hier gezellig op te eten, maar ook om mee naar huis te nemen. Alle ingrediënten die ik gebruik, heb ik met zorg uitgekozen, zoveel mogelijk van Zeeuwse bodem en biologisch. Of producten met een goed verhaal. Een mooi voorbeeld daarvan is het merk koffie dat ik schenk, als enige in Goes.”

Samenwerking

Het ruime en lichte pand leent zich daarnaast voor flexwerken, verjaardagen, babyshowers, proeverijen, zakelijke bijeenkomsten en nog veel meer. Tessa, lachend: “Ik heb meer ideeën dan waar ik tijd voor heb! Daarom sta ik zeker ook open voor samenwerking met andere ondernemers in Goes. Ik weet dat er heel wat mensen zijn die voor zichzelf willen beginnen, maar niet direct de stap durven wagen om een eigen pand te huren. Wie een goed concept heeft, nodig ik graag uit om eens te komen praten.”

Adres:

Magdalenastraat 4
4461 AL Goes
Bij Tessa

Bij Tessa