Blizz Living geopend in Lange Kerkstraat

Eind oktober openden Ginny en Dylan de Ruyter (moeder en zoon) hun interieurwinkel Blizz Living aan de Lange Kerkstraat 37-39. ‘Eyecatchers’ in hun winkel zijn de grote, comfortabele hoekbanken, leverbaar in verschillende moderne kleuren, opstellingen en stoffen. Maar ook aan andere accessoires biedt deze winkel volop keus.  Met eigentijdse lampen, kussens, spiegellijsten, wandklokken en nog veel meer moois.

Ginny en Dylan vertellen: “We komen uit een echte ondernemersfamilie en omdat we houden van mooie interieurs, ontstond het idee voor deze woonwinkel in de binnenstad van Goes. We bieden onze klanten stijlvolle bankstellen en andere woonaccessoires van hippe woonmerken, die makkelijk te combineren zijn met verschillende stijlen, van modern tot klassiek. De meeste van onze merken zijn uniek voor Zeelland; daar zou je anders de provincie voor uit moeten!”

Persoonlijk advies

Ze voeren een prachtig assortiment, maar het allerbelangrijkste bij Blizz Living vinden ze een eerlijk en persoonlijk advies én gastvrijheid. Ginny en Dylan: “Vooral wanneer je iets groots koopt als een bankstel, is het belangrijk dat deze qua kleur, stoffering en grootte goed past bij de rest van je interieur. Wij nemen daar samen met de klant echt de tijd voor. Verder adviseren we graag over bijpassende accessoires of kleurgebruik in huis, zodat een mooi geheel ontstaat.”

Service

Naast goed advies, mag de klant hier rekenen op uitstekende service: “Als je eenmaal een bank hebt uitgekozen, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk thuis van gaan genieten. Daarom bezorgen wij binnen een week, en waar mogelijk nóg sneller, waar bij andere meubelleveranciers levertijden van drie maanden normaal zijn. Wij kunnen leveren uit eigen voorraad en op die manier kunnen we onze bankstellen ook nog eens aanbieden voor een bijzonder scherpe prijs!”

Verrassend

De ondernemers zijn dik tevreden over de aanloop in hun winkel: “We merken dat klanten ons goed weten te vinden. Veel klanten komen hier uit de regio, uit Goes en omstreken, maar ook Belgen en Duitsers stappen hier graag naar binnen. Ze vinden het leuk en verrassend een woonwinkel te vinden in de binnenstad, tussen overwegend kledingwinkels. Er zijn zelfs al verschillende van onze bankstellen richting België en Duitsland gegaan!  Een markt die we zeker verder willen gaan verkennen.“

Uitbreiding

Ze zijn nog maar enkele maanden open, maar er liggen alweer volop plannen voor uitbreiding. Omdat er vooral veel vraag is naar hun hoekbanken, openen ze binnenkort een tweede, grotere winkel in Vlissingen, in het voormalige pand van Van Belle. Dylan, die deze nieuwe zaak gaat runnen: “Doordat we straks een veel groter winkeloppervlak hebben,  kunnen we onze klanten nog meer verschillende modellen hoekbanken laten zien."

Adres

Blizz Living Goes
Lange Kerkstraat 37-39
4461 JG Goes

www.blizz-living.nl

www.facebook.com/Blizzliving 

Blizz Living

Blizz Living