Gezond, fit en mooi bij Bodytec Goes

Wie wil werken aan een gezond, mooi en fit lichaam, kan sinds eind oktober 2019 terecht bij Bodytec Goes aan het Kolveniershof.  Deze gezondheidsstudio  biedt een bijzonder effectieve full body workout, persoonlijk én op maat. In aanvulling op deze trainingssessies biedt Bodytec deskundig advies over voeding en een gezonde levensstijl, door gediplomeerde voedingscoaches.

Onderneemster Sandy Thiel vertelt: “Het bijzondere van ons trainingssysteem is dat je in korte tijd, in ongeveer 20 minuten per keer, hetzelfde resultaat boekt als drie uur trainen in een ‘gewone’ sportschool. Met behulp van EMS (Electronic Muscle Stimulation) werk je aan maar liefst acht spiergroepen tegelijkertijd. Doordat we de apparatuur helemaal op maat kunnen instellen en iedere klant bij ons een individueel programma aangeboden krijgt, is deze methode vrijwel geschikt voor iedereen.  Zeker ook voor mensen met bepaalde gezondheidsklachten, zoals knieblessures, rugklachten, overgewicht, enzovoort. Vaak ook worden mensen naar ons doorverwezen, bijvoorbeeld door hun fysiotherapeut.”

Slimme, hightech apparaten

Trainingssessies bij Bodytec vinden plaats op afspraak, geeft Sandy aan. “In onze studio in Goes hebben we  plaats voor maximaal twee klanten tegelijkertijd. Bij elke trainingssessie is  een deskundig trainingscoach aanwezig, dus iedere klant kan hier rekenen op persoonlijke tijd en aandacht.  Daarbij heeft iedere klant een persoonlijke  elektronische kaart, die door de slimme ‘hightech’ apparatuur uitgelezen wordt en zo een virtuele coach biedt. En vóórdat iemand hier met een trainingstraject start, bespreken we eerst de persoonlijke wensen, doelen en eventuele medische klachten. De één wil bijvoorbeeld werken aan een goede conditie en een gespierd lichaam, de ander wil graag slanker worden. Sommige klanten komen hier twee keer per week, anderen vinden één keer voldoende.”    

Voedingsadvies

Naast effectieve trainingssessies, biedt Bodytec de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. Sandy: “Zeker wanneer je op een gezond gewicht wil komen én dat ook wil blijven, is het belangrijk dat je niet alleen voldoende beweegt, maar ook gezond eet. Wij bieden ook op dit gebied een begeleidingstraject op maat, door gediplomeerde voedingscoaches. In aanvulling daarop hebben we  een mooie productlijn aan gezonde voedingssupplementen en maaltijdvervangers in ons assortiment. Daarmee wordt gezond afvallen net een stukje gemakkelijker. Onze adviezen en producten zijn makkelijk in te passen in een druk leven, zorgen voor een volwaardig en verantwoord voedingspatroon én zijn lekker, dus goed vol te houden!”

Twee locaties

Behalve in Goes, heeft Bodytec al langer een drukbezochte studio aan de rand van Middelburg. “Omdat we daar steeds meer uit ‘ons jasje’ beginnen te groeien, hebben we er vorig jaar voor gekozen om een tweede vestiging te openen in Goes. We hebben klanten uit alle hoeken van Zeeland, die we met twee locaties nóg beter willen bedienen, zo dicht mogelijk in de buurt.”

Adres

Bodytec Goes
Kolveniershof 15
4461 DC Goes

www.bodyteczeeland.nl

Bodytec Goes

Bodytec Goes