Nieuwe herenafdeling voor Bomont Goes

In het pand waar voorheen kledingwinkel ’t Tierelantijntje zat, aan de Grote Markt 5, opende Bomont begin april 2018 een nieuwe herenafdeling. Mannen kunnen nu via een aparte ingang direct naar hun ‘eigen’ shop. Ook de rest van de winkel kreeg een grondige make-over, zodat de kenmerkende mix van stijlvolle merkkleding- en  lifestyle producten nog beter tot zijn recht komt.

Eerst bevond de herenkleding zich achterin de winkel, volgens directeur Ron Bouwman ‘noodgedwongen’ door de smalle, diepe vorm van het monumentale pand.  “De uitbreiding naar het naastliggende pand maakte een ruimere opstelling van het assortiment mogelijk, zodat we de herenkleding een beter toegankelijke plek konden geven.” Van binnenuit is er een doorgang naar de herenafdeling gecreëerd – die ondanks de eigen stoere, industriële inrichting -  een doordacht geheel vormt met de rest van de winkel.

Toeristen

Bomont trekt veel klanten uit Goes en de regio, maar ook steeds meer toeristen stappen de winkel binnen. “Die doelgroep mogen we zeker niet onderschatten”, benadrukt Ron Bouwman, die naast de winkel in Goes zeven andere winkels heeft in Zeeland en één in Etten-Leur. “Toeristen die naar Goes komen om een dagje te winkelen, zijn over het algemeen bereid hier geld te besteden. Daarom is het voor de hele binnenstad  belangrijk dat deze mensen weten wat Goes aan winkels te bieden heeft; óók de toeristen die op de Walcherse campings zitten.”

Aankleding

Behalve het interieur heeft Bomont  de buitengevel aangepast, zodat de verschillende panden optisch één geheel vormen, met vóór de deur uitnodigend groen. “Een aangeklede stoep en gevel geeft niet alleen je winkel een mooi aanzien, maar bepaalt ook het algemene straatbeeld in de binnenstad. Groen in de vorm van bijvoorbeeld bloembakken of –manden brengt sfeer. Het beleid voor ondernemers is op dit gebied de laatste jaren versoepeld, dus er is voor winkeliers vaak veel meer mogelijk dan ze denken.”        

Adres:

Bomont Goes
Grote Markt 1-5
4461 AH Goes

Website:

www.bomont.nl

Bomont Goes

Bomont Goes