Broodjeszaak De Dam in voormalig La Place

Met de opening van broodjeszaak De Dam op 2 december 2017 zijn alle units in het voormalige V&D-pand ingevuld. Wie vanuit de richting van het station de binnenstad inloopt, wacht een gastvrije entree. 

Ondernemers Saskia Kik en Joep Filius vertellen: “We hebben allebei een passie voor de horeca en wilden graag voor onszelf beginnen. Op de plek waar eerst La Place zat, verkopen wij nu onze verse, belegde broodjes, gebak, donuts, seizoensgebonden soepen, koffie, thee en frisdranken. Om af te halen óf om gezellig hier op te eten. We liggen bewust laag met onze prijzen; een concept dat onze gasten aanspreekt. We hebben zo’n vijftig zitplaatsen en die zijn tot nu toe goed gevuld.”

Goese Veste

De sfeervol ingerichte zaak, met grote raampartijen rondom, biedt de gasten een mooi uitzicht op de Goese Veste. “Omdat we allebei in Goes wonen en hier vandaan komen, was de Goese binnenstad voor ons een logische keuze. Deze unit in het voormalige V&D-pand  kwam op een zeker moment op ons pad en bood de mogelijkheid om onze droom waar te maken.” De nieuwe winkels naast hen speelden daarbij zeker een rol: “Deze trekken heel veel mensen, dus dan zit je hier prima in de loop.”   

Adres:

Dam 1c
4461 HV Goes

Website:

www.dedamgoes.nl

Openingstijden:

Maandag 11.00 - 17.30 uur
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 21.00 uur
Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

 

     

Broodjeszaak De Dam

Broodjeszaak De Dam