Club Ivy brengt Randstad naar Goes

Uitgaan zoals in de Randstad, in een luxe nachtclub waar je je voelt als een ware VIP. Sinds de opening van Club Ivy op 11 november 2017 hoeven 18-plussers Zeeland daar niet meer voor uit. Het is allemaal te vinden in de Goese Wijngaardstraat.

Clubeigenaar Rafaël van ’t Kruys vertelt: “Als DJ Rafya draai ik muziek  in veel verschillende clubs, door heel Nederland en België. Dit soort luxere clubs had je niet in Goes. Zeker na het sluiten van Club Dévo, verdween een deel van het uitgaanspubliek hier uit het zicht. Die bleven gewoon thuiszitten!  Met Club Ivy wil ik daar verandering in brengen. Goes is een leuke stad en een luxe nachtclub mag hier gewoon  niet ontbreken. Vandaar dat ik uiteindelijk ‘ja’ zei, toen de vorige eigenaren mij dit najaar vroegen of ik Podium Goes wilde overnemen.”

Iedereen welkom

Het interieur van Club Ivy is een stijlvolle mix geworden van bestaand en nieuw. Nieuw is onder meer het zitgedeelte met chique bankjes, VIP-tafels, flessenverkoop en shisha-bar. Rafaël: “Iedere zaterdagavond kunnen onze bezoekers genieten van de hoogste kwaliteit aan drank, DJ’s, muziek en entertainment. Elke eerste vrijdagavond van de maand is er een avond voor 25-plussers. Belangrijk vind ik dat iedereen zich welkom voelt, zeker ook bezoekers van buiten Goes. Het is toch veel leuker om niet alleen bekenden, maar ook nieuwe gezichten te ontmoeten als je uitgaat?”   

Adres:

Wijngaardstraat 66
4461 DD Goes  

Website:

www.clubivy.nl 

Club Ivy

Club Ivy