DELTA opent winkel in Lange Vorststraat

Dit jaar heeft DELTA drie fysieke winkels geopend op A-locaties in de Zeeuwse binnensteden. Op 25 augustus opende het bedrijf een winkel aan de Lange Vorststraat 37 in Goes. In de winkels kunnen klanten terecht met vragen over internet, tv, telefonie en energie.

Hamza El-Khassim, channel manager outdoor, legt uit waarom DELTA zich op het retailpad begeeft: “DELTA hecht veel waarde aan persoonlijk contact met klanten. Maar tot voor kort waren er niet veel mogelijkheden om een DELTA-medewerker ‘in de ogen’ te kijken. Ook bij klanten proefden we dat die behoefte er is. We besloten daarom om letterlijk meer aanwezig te zijn, door winkels op A-locaties te openen. We vonden geschikte locaties in Middelburg, Terneuzen en Goes.”

Huiselijke sfeer

Voor het ontwikkelen van het winkelconcept benaderde DELTA een specialist, Bpr-retail. Het eindresultaat is volgens de manager  een onderscheidende winkel met een huiselijke sfeer. “Vooraan in de winkel vindt de klant een productpresentatie telecom en mobiele telefonie. In het hart van de winkel staat een tafel met tablets, die klanten kunnen gebruiken om antwoord te krijgen op veel gestelde vragen. Ook liggen er tijdschriften, waaronder natuurlijk het DELTA-magazine.”

Positieve reacties

“Achterin de winkel bevindt zich een gezellige woonkamer, compleet met een bank, een mooi wandmeubel en planten. Daar kan ons winkelteam  bijvoorbeeld de installatie van tv-zenders uitleggen aan klanten. Dit team is uitgerust met pc-tablets, zodat ze de bezoekers op iedere plek goed kunnen helpen.” De reacties van de klanten op de nieuwe winkels zijn erg positief: “Klanten lopen verrast  binnen en laten weten blij te zijn met deze stap van DELTA; passanten worden getriggerd binnen te komen.”

Adres:

Lange Vorststraat 37
4461 JM Goes

Website:

www.delta.nl/winkel 

 

DELTA

DELTA