Eeterij Polly's: gezellige lunchroom met uitzicht op de haven

Op 1 juli opende Laura Vuik haar lunchroom Eeterij Polly’s, op een van de mooiste locaties van Goes. Met uitzicht over het water en de monumentale kades van de Goese stadshaven. HoneyPie is daarmee een klein beetje terug van weggeweest, want Laura verkoopt hun taarten. Maar er staat nog veel meer lekkers op de menukaart!

Laura vertelt: “We zijn een dagzaak, met op de menukaart verschillende eigengemaakte quiches, verse belegde broodjes en soepen. Daarnaast serveren we taart; uit eigen keuken en voor een deel van HoneyPie. Ook kun je bij ons terecht voor uitgebreide high teas, high wines en de lekkerste cocktails en mocktails. Waar het kan gebruiken we biologische producten of streekproducten.” 

Gezellig aanschuiven

Opvallend is de grote, stoere stamtafel in het midden van de zaak. Laura: “Aan onze stamtafel staan 14 stoelen. In de winter wordt deze tafel hét hoogtepunt van leuke gesprekken en gezelligheid. Ook gaan we deze tafel een aantal dagen per week gebruiken als aanschuiftafel. Een plek om spontaan nieuwe mensen te ontmoeten of samen met anderen te eten, ook al ben je alleen.”

Tijd voor een praatje

De tafeltjes staan op ruim voldoende afstand, maar niet alleen vanwege corona, geeft Laura aan. “We hebben nu plek voor zo’n 45 mensen tegelijk. En dat willen we ook graag zo houden. Op deze manier kunnen we iedereen voldoende aandacht geven en blijft er tijd voor een praatje en gezelligheid. Onze gasten waarderen dat en ik zou het ook niet anders willen!”

Meer weten?

Kijk op www.eeterijpollys.nl of www.facebook.com/Eeterij-Pollys    

Eeterij Polly's

Eeterij Polly's