Framio Optiek opent tweede Zeeuwse vestiging in Goes

Al 19 jaar hebben Hans en Tamara Jonker een optiekzaak in Burgh-Haamstede. Op 1 februari 2019 openden ze een tweede vestiging in de Lange Vorststraat in Goes, onder dezelfde naam: Framio Optiek. Een onderscheidende  winkel met  prachtige brillen en contactlenzen, voor wie goed wil zien én goed voor de dag wil komen!  

Er zijn meerdere opticiens in Goes en in de Lange Vorststaat, maar Hans Jonker ziet dat juist als pluspunt. “Dat maakt de keuze voor klanten groter én het is makkelijker vergelijken, zodat je als klant de bril kunt vinden die bij je past. In onze winkel volgen we trends op de voet en hebben we de nieuwste modellen van een aantal toonaangevende merken, maar we gaan vooral uit van kwaliteit en een goede prijs-/kwaliteitverhouding voor onze klanten. We hebben hier in de winkel een mooie, duurzame én goed betaalbare collectie, voor iedereen.”

Opticien-familie

Hans komt uit een echte opticien-familie. Zijn vader en opa waren opticien, én ook zijn vrouw Tamara, die de winkel in Burgh-Haanstede runt, zit in het vak. “Opticien is en blijft een prachtig beroep. Hoe mooi is het als je iemand beter kunt laten zien met een goede bril of goede lenzen? Dat is onze drijfveer. En omdat goed zicht zó belangrijk is, geloven wij in de beste oogzorg en persoonlijk advies. Daar nemen we de tijd voor én onze verantwoording. Wij hebben hier de modernste apparatuur staan en we zijn vanzelfsprekend goed opgeleid, erkend en gediplomeerd , maar bij twijfel over de gezondheid van het oog, verwijzen we altijd door naar de oogarts.“

Duurzaam

Om de kwaliteit van brillen en lenzen van begin tot eind in eigen hand te houden en de klant optimale service te verlenen, beschikt Framio Optiek over een eigen werkplaats, boven de winkel. “We slijpen hier nog zelf de brillenglazen, dus we leveren echt maatwerk. Voor een enkel focale bril kan dat zelfs al binnen een dag!  Bovendien  hechten we veel waarde aan duurzaamheid en werken we hier groen. Onze slijpapparatuur, bijvoorbeeld, heeft een gesloten systeem, waardoor we jaarlijks heel veel water besparen.” 

Goed gevoel

De stap naar een tweede vestiging in Goes was weloverwogen: “We liepen al langer rond met het idee voor een tweede vestiging van Framio Optiek en hebben overal rondgekeken. Goes sprak ons aan vanwege de compactheid van de binnenstad en vanwege het grote aantal mooie winkels, waaronder nog veel winkels van zelfstandige ondernemers. Verder valt het ons op dat hier veel samengewerkt wordt door de ondernemers, in allerlei verbanden en clubs, zoals het OOG. Dat geeft het goede gevoel dat ondernemers in Goes samen iets moois van de binnenstad willen maken.”  www.framio.nl

Adres

Lange Vorststraat 63
4461 JM Goes
 

Social media

www.framio.nl

  

Framio Optiek

Framio Optiek