Nieuwe boetiek aan de Ganzepoortstraat: Gold & Noir

Monique Faes opende op 1 juni haar kledingwinkel Gold & Noir in de Ganzepoortstraat. Een vrolijke, stijlvolle winkel, met kleurrijke damesmode. Naast de ‘stenen’ winkel, heeft deze onderneemster uit Yerseke al langer een eigen webshop. “Ook nu vragen veel klanten daar nog naar. Zeker wanneer ze hier niet uit de buurt komen. De winkel en de webshop vullen elkaar dus mooi aan.”

“Als winkel ben ik niet gebonden aan bepaalde modemerken,” vertelt Monique. “Dat heeft als voordeel dat ik kan inkopen wat ik wil. En ik geen kledingstukken hoef af te nemen, die ik zelf niet zie zitten. Ook kan ik op deze manier nog beter inspelen op modetrends, doordat ik niet lang van te voren hoef in te kopen.  Ik ga iedere week naar Amsterdam of Parijs. Zo verras ik mijn klanten steeds weer met iets nieuws.”

Ibiza en meer

“De stijl van Gold & Noir vind ik wat lastig te omschrijven. Het is eigenlijk een combinatie van meerdere stylen. Ik kies mijn collectie vooral op gevoel; wat ik zelf mooi en leuk vindt. En dat is soms Ibiza en soms heel iets anders, bijvoorbeeld streetwear. Ik koop ook nooit veel van hetzelfde in, zodat mijn klanten hier echt iets unieks kunnen kopen. Iets waar niet iedereen in rondloopt.”

Mix van oud en nieuw

Het winkelpand zelf heeft een nieuwe look gekregen, waar de collectie van Gold & Noir helemaal tot zijn recht komt. “Het pand zag er al goed uit, toen ik half mei de sleutel kreeg. Met een aparte, houten toonbank en andere mooie elementen, zoals een balustrade achterin de winkel. Maar we hebben er wel onze eigen stijl aan gegeven, met andere kleuren en bijzondere accessoires. Een mooie mix van oud en nieuw!”

Kijk ook op: www.gold-noir.nl 

Gold & Noir

Gold & Noir