Genieten bij Honeypie aan de Bierkade

Al ruim tien jaar hebben Helen en Greg Bihi-Zenou een goedlopend theehuis in Middelburg: Honeypie. Op 18 oktober 2017 openden ze een tweede vestiging in Goes, op één van de mooiste locaties in de binnenstad.

Helen en Greg: “Net als in Middelburg, verkopen we ook hier een groot assortiment aan huisgemaakte taarten en taartjes. Om van te genieten in ons theehuis of om mee te nemen naar huis. Daarnaast bieden we high teas, chocolate teas, lunches en picknickpakketten. En regelmatig trekken we erop uit met onze foodtruck om onze lekkernijen aan te bieden op locatie. Denk bijvoorbeeld aan foodfestivals, maar ook aan bruiloften, bedrijfsevenementen of privé-feestjes.”

Prachtig uitzicht

“Na tien jaar in Middelburg was de tijd rijp voor een nieuwe stap. We wilden groeien en zochten een locatie voor een tweede zaak. Toen dit pand aan de Bierkade vrijkwam, viel voor ons alles op zijn plek. De ruimte van het pand op zich én het prachtige uitzicht over de karakteristieke stadshaven bieden alles om er ook hier een gezellig theehuis van te maken, voor Goesenaren en toeristen.”   

Adres:

Bierkade 7
4461 AV Goes

Website:

www.honeypie.eu

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur
 
Honeypie

Honeypie