Nieuw en brocante bij Huis De Baerse

In één van de mooiste monumentenpanden van Goes, aan de Grote Kade 44, huist sinds begin oktober een winkel met een stijlvolle mix van nieuw en brocante. Alleen al de inrichting van dit bijzondere pand uit 1555, met alle goed bewaarde details, maakt een bezoek meer dan de moeite waard.

Onderneemster Sonja Mudde: “’We hebben jaren winkels gehad in het Gooi (de laatste in Baarn, ‘La Puce Brocante’), min of meer volgens hetzelfde concept als onze nieuwe winkel hier. De winkel in Baarn hebben we nog tot aan het eind van dit jaar. Dat we in Goes terecht zijn gekomen, is puur vanwege dit pand. We zagen het voorbij komen op internet en waren op slag verliefd. Het pand heeft een prachtige winkelruimte,  met authentieke elementen als het balkenplafond, de tegelvloer, de toonbank en vaste wandkasten. En boven de winkel wonen we. Ideaal is dat.”  

Origineel en verrassend

Het assortiment is origineel en verrassend. In Huis De Baerse vind je brocante en nieuw, van woonaccessoire tot kleinmeubel, handgemaakte kussens, kaarsen, kaarten, kunst, thee, traditionele Marseille zepen, sieraden en tassen, knuffels en tal van andere leuke, kleine hebbedingetjes. Voor jezelf of om weg te geven als cadeau, voor ieder budget. Sonja: “Ik ben altijd op zoek naar aparte dingen voor onze winkel, of het nu nieuw is of brocante. Voor onze brocante reizen we vaak naar België en Frankrijk en ook voor ons overig assortiment ontdek ik steeds weer bijzondere adresjes.”

Positieve reacties

Sonja en haar man wonen inmiddels een paar maanden in de Goese binnenstad, tijdelijk heen en weer pendelend tussen Zeeland en het Gooi: “Goes is weer een heel andere stad dan Baarn, met andere mensen. Dus het is de eerste tijd altijd even aftasten wat de klanten hier leuk vinden. Maar ik krijg tot nu toe hele positieve reacties!”

Adres:

Grote Kade 44
4461 BE Goes

Website:

www.huisdebaerse.nl

Huis De Baerse

Huis De Baerse