Jardin Lunch en Ontbijt: genieten op z'n Frans!

Na een flinke verbouwing, openden Pieter Heslenfeld en Laura Den Ouden op zaterdag 16 maart 2019 de deuren van hun lunch- en ontbijtroom Jardin, aan de Opril Grote Markt. De inrichting, met lichte kleuren en veel groene planten, doet denken aan een zomer in Frankrijk. En dat is geen toeval: Laura heeft jaren in Frankrijk gewoond en ontdekte daar haar passie voor de ‘goede keuken’.

Laura en Pieter bieden hun gasten een ruime keuze aan ontbijt- en lunchgerechten. Van gezond tot meer traditioneel, maar altijd dagvers en lekker. “Je kunt  hier bijvoorbeeld kiezen voor yoghurt met granola en vers fruit, verse sappen en smoothies. Maar voor de liefhebbers serveren we ook gewoon een vers croissantje met ei en koffie. Voor de lunch is er keuze uit verschillende goed belegde broodjes. Daarnaast hebben we zogenoemde Poké Bowls op de menukaart staan: een heerlijke salade van rijst, veel groenten en naar keuze vis. Supergezond! En tussendoor de maaltijden kun je bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of thee en onze eigengemaakte taart.”

Voor iedereen

“We willen graag een lunch- en ontbijtbar zijn voor iedereen, voor jong en oud. Je kunt hier heerlijk komen ontbijten en lunchen met het hele gezin, met een vriend of vriendin, of alleen. Of je nu heel gezond wil eten, of gewoon lekker waar je zin in hebt. Om die reden vinden we het belangrijk ook rekening te houden met veganisten, mensen met een glutenallergie en mensen met lactose-intolerantie. Zij kunnen hier ook allerlei lekkers krijgen.” Hun producten komen zoveel mogelijk uit de streek, onder meer van Hoogstrate Groente en Fruit in Kloetinge en uit eigen moestuin. “En onze broodjes en ons brood komen van nog dichterbij: dat halen we vers bij Den Soeten Inval, de warme bakker hiernaast.”   

Ook om mee te nemen

De lunch- en ontbijtbar is een heerlijke plek om even een momentje voor jezelf te pakken, vertellen Laura en Pieter. “We zien hier gezinnen die komen ontbijten, vriendinnen die samen koffie komen drinken en mensen die hun laptop meenemen en hier komen werken. Er is wifi en stroom, dus dat kan allemaal. Leuk is ook dat veel mensen het gezellig vinden om even een praatje met ons te maken. Dat heeft alles te maken met de kleinschaligheid en huiselijkheid van  onze lunch- en ontbijtbar.” Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd om uitgebreid te ontbijten of te lunchen, zeker niet elke dag. Deze kersverse ondernemers snappen dat helemaal: “Onze broodjes, taart en andere producten kun je hier ook afhalen; lekker voor thuis of onderweg!”

Adres

Opril Grote Markt 2
4461 AK Goes
 

Social media

www.facebook.com/Jardin-ontbijt-en-lunch-2488699824492939/

 

 

 

Jardin Lunch en Ontbijt

Jardin Lunch en Ontbijt