Kook en Kado Outlet Goes kiest strategische plek

In oktober 2017 vestigde Kook en Kado Outlet Goes zich in de Lange Vorststraat, op nr. 37. In maart 2017 stak de winkel de straat over, naar nr. 36. Medewerkster Misha Oostdam over deze verhuizing: “In dit nieuwe pand zitten we nog beter op zicht en profiteren we optimaal van de loop in de stad, vooral vanuit het Papegaaistraatje”.

Klanten kunnen bij Kook en Kado Outlet terecht voor een breed assortiment aan kookspullen en aparte cadeaus en hebbedingetjes. Van keukenmachines, snijgereedschap, spatels, mokken en kookwekkers tot trendy muurborden met  tekst en originele Zeeuwse souvenirs. Misha: “Bekend staan we vooral om onze uitgebreide collectie pannen, van degelijke Duitse kwaliteit. Deze pannen hebben een speciale, gifvrije coating én zijn heel betaalbaar.”

Leuke buren

Misha vindt het prettig werken in de Goese binnenstad: “Ik heb hier leuke buren en aan alles merk je dat de winkeliers in Goes er samen met elkaar iets van willen maken. Bijvoorbeeld aan de moeite die in de winkels genomen wordt om klanten goed te helpen en om alles er verzorgd en netjes uit te laten zien. Of om gewoon eens een praatje te maken met de klant. Die klantvriendelijkheid en gezelligheid vind ik echt  onderscheidend voor Goes.”     

Adres:

Lange Vorststraat 36
4461 JP Goes
 

Website:

www.facebook.com/kookenkado

 

Kook en Kado Outlet Goes

Kook en Kado Outlet Goes