LEF opent in Lange Kerkstraat

Op 29 augustus opende Marieke Murre met haar team en eigenaar Jim Remijn de dameskledingwinkel LEF aan de Lange Kerkstraat in Goes. Het is de tweede vestiging van LEF in Zeeland. Eerder, in het voorjaar van 2019, startten zij een winkel in Middelburg. “Een tweede winkel in Goes was voor ons een logische stap.”

Bij LEF vind je kleurrijke, hippe damesmode, sieraden, accessoires en de leukste cadeautjes. “We richten ons daarbij niet op een bepaalde doelgroep,” legt Marieke uit. “We zien hier dames binnenlopen van elke leeftijd; jonge, modebewuste meiden, maar bijvoorbeeld ook hun moeders. Onze collectie spreekt een breed publiek aan.” De collectie van LEF, met onder meer hun exclusieve shop-in-shop van een gewild Nederlands kleding- en sieradenmerk, is uniek in Zeeland.

Tevreden klanten

“Belangrijk vinden wij dat iedere klant persoonlijke aandacht krijgt en uiteindelijk tevreden de deur uitgaat. Marieke heeft een team met lieve meiden om haar heen, die dat als geen ander begrijpen. Ik merk dat onze klanten dat waarderen. Dat is ook de reden waarom wij nu eerst gekozen hebben voor fysieke winkels: online kun je de klant nooit dezelfde aandacht geven.”

Veel zin in!

De winkel in Goes heeft dezelfde vrolijke en stijlvolle inrichting gekregen als die in Middelburg. “Jammer dat we door de coronacrisis geen grootse opening hebben kunnen organiseren, maar we hebben er hoe dan ook veel zin in!”

 
What do you want to do ?
New mail
LEF

LEF