Met goud bekroonde oliebollen

Op 20 oktober 2017 openden ondernemers Gijs en Germina de deuren van hun winkel Gijs en Mien Oliebollen/Churros Nederland aan de Singelstraat 1A, in de voormalige bakkerij van Van Opdorp. Hier bakken en verkopen ze van maandag tot en met zaterdag verse oliebollen, appelbeignets, wafels, donuts en churros, een Spaanse en Zuid-Amerikaanse lekkernij. Daarnaast hebben ze een mooi assortiment aan ambachtelijke Chocozoenen. In november werden hun oliebollen bekroond met goud door de vakjury van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

Gijs en Germina zijn dan ook doorgewinterde bakkers. “Voordat we deze ‘stenen’ winkel openden, stonden we jarenlang op verschillende standplaatsen met onze churros- en oliebollenwagens. Nog steeds staan we hiermee op zaterdag in Heinkenszand, tijdens de feestmaanden november en december. Daarnaast zijn onze foodtrailers te boeken voor allerlei evenementen, door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld voor partijen, bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals. En voor wie zelf aan de slag wil: als Churros Nederland zijn we dealer van verschillende modellen van de Churrera. Met deze machine kunnen klanten thuis óf in de horeca zelf churros, pasta’s, koekjes en andere lekkernijen maken.”  

Welkom

Over hun nieuwe locatie aan de Singelstraat zijn ze goed te spreken. “Met de komst van Slot Oostende is de loop weer helemaal terug in dit gebied. Ook zijn we hier prima bereikbaar voor mensen die bijvoorbeeld even snel oliebollen willen halen, maar niet in de stad zelf moeten zijn. Verder is het fijn dat de gemeente Goes veel voor de ondernemers in de binnenstad doet. Zo kregen we alle hulp aangeboden bij het zoeken naar een voor ons geschikt pand. Maar ook de wethouder die langskwam met een bos bloemen, toen we onze winkel openden. Dat alles geeft je het gevoel welkom te zijn.”

Adres:

Singelstraat 1A
4461 HZ Goes

Website:

www.churros.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag 11.00 - 17.00 uur
Koopzondagen: 12.00 tot 17.00 uur
Gijs en Mien Oliebollen/Churros Nederland

Gijs en Mien Oliebollen/Churros Nederland