Miller & Monroe

De afgelopen maanden opende Vidrea Retail door heel Nederland ruim 70 multibrandstores in de voormalige panden van Charles Vögele, onder de naam Miller & Monroe. Een nieuwe modeketen die zich richt op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Op 28 oktober jl. werd een groot filiaal in Goes geopend. In dit geval niet in het oude pand van Charles Vögele in het Marconigebied, maar in een deel van het voormalige V&D-pand aan de Dam.

Evelien Ollongren, hoofd marketing bij Vidrea Retail: “De naam van onze keten is afgeleid van het Hollywood-echtpaar Henry Miller en Marilyn Monroe; een inspirerend liefdespaar. In onze winkels en in onze webshop bieden we, behalve ons eigen merk, zo’n twintig nationale en internationale kledingmerken aan, waaronder een deel van de collectie van Witteveen en populaire items van Charles Vögele. Verder hebben we een mooie collectie aan homeaccessoires, bijvoorbeeld serviesgoed, plaids, kussens, kunstbloemen en kleine meubels. Ook enkele grotere meubelstukken, zoals de banken en tafels die in de winkel staan, zijn te koop.” 

Vertrouwde gezichten

“In Goes hebben we bewust gekozen voor de locatie aan de Dam, vanwege de loop in het centrum. Daarnaast bood het voormalige V&D-pand ons de ruimte om er een open geheel van te maken, waarin klanten zich vrij kunnen bewegen en lekker kunnen rondsnuffelen. In onze koffiecorner kunnen klanten bovendien genieten van een gratis kopje koffie of thee. Dat heeft alles te maken met onze slogan ‘local heroes’. We willen locaties bieden waar mensen graag langer vertoeven en zich op hun gemak voelen. Vandaar dat we ook zoveel mogelijk het voormalige personeel van Charles Vögele hebben aangesteld. Voor veel van onze klanten zijn dat vertrouwde gezichten.”  

Adres:

Dam 1
4461 HV Goes

Website:

www.millerandmonroe.com/nl

Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Donderdag: 9.00 - 21.00 uur (koopavond)
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Multibrandstore Miller & Monroe

Multibrandstore Miller & Monroe