Altijd zomerse aanbiedingen bij Moves Concept

In juni opende Martijn Smits zijn Fashion Outlet Store in de Lange Kerkstraat 31, waar voorheen Den Boer Schoenen zat. Hier verkoopt hij tijdens de zomermaanden trendy dames – en herenschoenen en een mooie collectie dameskleding. Altijd met flinke korting.

Martijn: “Eerder dit jaar, in maart, heb ik een vestiging geopend in Den Bosch, eind mei een tweede vestiging in Middelburg en tijdens de zomermaanden zit ik ook hier in Goes, naar verwachting  tot oktober. In maart was het heel stil in Brabant door de corona uitbraak; gelukkig zie ik op dit moment weer steeds meer mensen naar de stad komen. En voor wie liever alle drukte vermijdt, heeft Moves Concept sinds kort ook een webshop.”

Altijd korting

“Het concept van mijn winkels is dat ik een brede collectie schoenen en kleding aanbiedt van een groot aantal bekende merken,  in uiteenlopende stijlen, het hele jaar door met korting. Daarbij wisselt de collectie bij Moves Conceptheel regelmatig, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is voor de klant. Dit spreekt klanten aan van alle leeftijden.”

Aantrekkelijke binnenstad

Hoe Martijn vanuit Den Bosch hier in Goes terechtkwam?  “Als ondernemer vind ik Zeeland heel interessant vanwege de toeristen. Verder heeft Goes een aantrekkelijke binnenstad, met  een groot aantal zelfstandige ondernemers.  Ideaal was ook dat ik nauwelijks iets aan dit winkelpand heb moeten veranderen; ik kon er eigenlijk zo in trekken.”

www.facebook.com/movesconcept

www.movesconcept.nl

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Moves Concept

Moves Concept