PUUR Bloemstyling

Op 1 augustus openden Marlea Harinck-de Meulmeester en Priscilla Govaers hun bloemenzaak PUUR Bloemstyling aan het Schuttershof 21. De dames: “Al langere tijd organiseerden we creatieve bloemschik workshops op locatie, onder meer in het Wilhelminahuis in Wilhelminadorp. Op den duur kregen we zoveel vraag en enthousiaste reacties van klanten, dat het beginnen van een eigen winkel een logische stap was voor ons.”

In hun winkel aan het Schuttershof verkopen ze een uitgebreide collectie aan ‘groene’ woonaccessoires, zoals kamerplanten, vazen, potterie en kleine hebbedingetjes. Een sfeervolle mix die ze omschrijven als ‘stoer en lieflijk’. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor verse snijbloemen, bloemstukken en boeketten. Marlea en Priscilla: “We volgen de laatste trends op de voet, maar gaan daarbij ook af op wat we zelf mooi vinden én wat onze klanten willen. Onze collectie wisselt iedere drie weken, zodat we onze klanten steeds weer kunnen verrassen met iets nieuws.” 

Flexibele ruimte

De keuze voor Goes lag voor beide dames voor de hand. “We zijn allebei een beetje verliefd op de stad. Het is er gezellig en Goes heeft mooie winkels. Dit pand was bovendien precies wat we zochten, zowel wat de ruimte als de ligging betreft. We hebben het kunnen inrichten naar onze eigen smaak, met flexibele elementen op wieltjes. Zo kunnen we alles snel en gemakkelijk verplaatsen en ruimte maken voor onze workshops , tot wel 20 personen. Voor workshops op locatie blijven we trouwens ook gewoon te boeken, bijvoorbeeld bij bedrijven. Verder zijn we aangesloten bij de Nederlandse organisatie Fleurop, voor de bekende ‘bloemen op bestelling’. ”

Adres:

Schuttershof 21
4461 DZ Goes

Website:

www.facebook.com/PUURbloemstyling

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur 
PUUR Bloemstyling

PUUR Bloemstyling