Restaurant Hector geopend aan Goese Kade

Eind maart 2018 openden chef kok Maxim Leenpoel en zijn vriendin Lorette Helbers restaurant Hector aan de Grote Kade 34. Het restaurant beslaat maar liefst vier aaneengesloten panden, met plaats voor ruim honderd gasten. Aan de waterkant heeft Hector een heerlijk terras en zowel binnen als buiten genieten gasten van een schitterend uitzicht op de historische Goese stadshaven.  

“Warm, ruig, eerlijk en vriendelijk”. Zo omschrijven Maxim en Lorette het concept van hun nieuwe restaurant Hector op één van de mooiste plekjes van Goes. “Op onze kaart staan vlees-, vis en vegetarische gerechten, met ingrediënten van hoge kwaliteit, vaak biologisch en passend bij de seizoenen, zoals onze Oosterscheldekreeft. Onze keuken is “ruig”, waarmee we iets unieks aanbieden in Zeeland. We serveren hier bijvoorbeeld hele vissen en flinke stukken vlees,  door onze koks ambachtelijk bereid op een houtskool barbecue.”

Vriendelijk

Het concept komt verder terug in de inrichting van het restaurant, met eerlijke, stoere materialen als leer, metaal, hout en steen en bijzondere decoraties als een boot en een indrukwekkend muurschilderij.  Een inrichting die perfect past bij de vriendelijke en ongedwongen sfeer. “Als restaurant willen we laagdrempelig zijn; iedereen moet zich hier welkom voelen. Gasten kunnen hier terecht om uitgebreid te tafelen, zakelijk en privé, maar ook voor een snelle hap als dat zo uitkomt. Onze uitgebreide menukaart wisselt elke acht weken en daarbij zijn onze gerechten heel betaalbaar.”

Adres:

Grote Kade 34
4461 BE  Goes
 

Website:

www.hector.nl
Restaurant Hector

Restaurant Hector