Van top tot teen sportief gekleed bij Sneakers Goes

Medio 2019 verhuisde Sneakers Goes van hun pand in de Lange Vorststraat naar een ruim pand aan de Lange Kerkstraat 35. De winkel kreeg daarbij een strakke, moderne look, met veel lichtinval. Sjoerd Zwartepoorte, het Goese gezicht van Sneakers: “Veel mensen denken dat het om een nieuwe zaak gaat in Goes!”

Bij Sneakers Goes vind je een breed assortiment aan sneakers en stoere ‘streetwear’ schoenen, van de mooiste topmerken en volgens de laatste trends. Sneakers in de hipste kleuren en prints, waarmee je overal gezien mag worden. Sjoerd: “Veel jongeren weten ons te vinden vanwege onze grote collectie bijzondere sneakers, maar we hebben klanten van alle leeftijden. Voor de wat oudere klant hebben we bijvoorbeeld ook verschillende ‘geklede’ sportschoenen in de collectie, in wat rustigere kleuren.”

Sportieve kledinglijn

Sjoerd: “Wél nieuw sinds onze verhuizing  is de bijpassende kledingcollectie, met voor Goes unieke kledingmerken. Je kunt hier nu van top tot teen gekleed worden. We hebben bijvoorbeeld een prachtige collectie trainingspakken, truien, hoodies, T-shirts, caps, tassen en andere bijpassende accessoires, voor volwassenen én kinderen. Reacties van klanten zijn heel enthousiast en onze nieuwe kledinglijn mag ik gerust een succes noemen. Deze willen we de komende tijd dan ook verder  gaan uitbreiden.”

Goed advies

Wie moeilijk kan kiezen uit zoveel moois, kan altijd rekenen op goed advies. Sjoerd: “We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden de deur uitgaan en natuurlijk terug blijven komen!"  

Adres

Sneakers Goes
Lange Kerkstraat 35
4461 JR Goes

www.facebook.com/sneakersgoes  

Sneakers Goes

Sneakers Goes