Soit Conceptstore breidt uit met Soit+

In 2016 begon Monique van Egeraat haar kledingwinkel Soit Conceptstore in de Sint Adriaanstraat. Begin juli  2019 verhuisde ze haar winkel naar de Kreukelmarkt, waar ze nu  drie keer zoveel winkelruimte heeft als voorheen. Daardoor heeft ze haar collectie kunnen uitbreiden met een stijlvolle kledinglijn voor dames met een maatje meer, onder de naam Soit+.

Monique vertelt: “Bij Soit en Soit+  hebben we nu kleding van maat 36 t/m maat 58. De kleinere maten zijn nog steeds veelal van Nederlandse modemerken, voor de grotere maten voer ik  ook een aantal mooie Scandinavische merken; uniek voor Goes. Elk kledingstuk heeft een mooi vallende pasvorm, en ook de pluscollectie biedt volop keuze in verschillende modellen. Voor dames met een wat vollere maat is het lang niet altijd makkelijk om te slagen, maar ik merk aan onze klanten dat ze blij worden van onze collectie en van ons eerlijke en persoonlijke advies. Ze gaan met een tevreden gevoel de deur uit! De komende tijd wil ik deze pluscollectie dan ook verder gaan uitbreiden met nog meer mooie merken.”

Ruim en licht

Behalve kleding, voert Monique een bijzondere collectie tassen, hippe sieraden en eigentijdse woonaccessoires. Deze laatste komen onder meer van woonwinkel Liek & JP uit Heinkenszand, collega-ondernemers waar Monique een samenwerking mee heeft. Zonder meer komen kleding en accessoires nu prachtig tot hun recht, maar daar moest heel wat werk voor worden verzet.  Monique: “We hebben flink wat moeten schilderen hier en een heel nieuw lichtplan gemaakt. Binnen was alles donker. En ook bij de aankleding van een groot pand komt veel meer kijken dan van een klein pandje. Maar ik wist dat ik daar doorheen moest kijken en ben blij met het eindresultaat én met de nieuwe locatie hier aan de Kreukelmarkt.” Haar vorige pand aan de Sint Adriaanstraat is te huur en tot december heeft Monique hier een kledingoutlet.  

Adres:

Kreukelmarkt 2
Goes

Website:

www.facebook.com/Soitconceptstore

Soit Conceptstore

Soit Conceptstore