Style Beads

Op 15 maart 2018 openden Antoinet Westdorp en haar partner hun winkel Style Beads aan de Lange Vorststraat 68. De binnen- en buitenkant van het pand zijn flink onder handen genomen en kregen een nieuwe, frisse look. “We hebben veel zin om hier onze nieuwe zaak te starten.”

Antoinet Westdorp vertelt: “We zijn deze onderneming een aantal jaren terug begonnen als webshop in handgemaakte sieraden, waarmee we ook regelmatig op markten en braderieën stonden. In 2016 kregen we de mogelijkheid om een ‘shop in shop’ te beginnen in de Novy in Heinkenszand, samen met nog een aantal andere kleinere winkels. Toen dat pand vorig jaar werd verkocht en we daar weg moesten, zijn we op zoek gegaan naar een eigen winkelruimte in de Goese binnenstad. Zo zijn we hier in de Lange Vorststraat terecht gekomen.”

Veel zelfstandige ondernemers

Klanten kunnen bij Style Beads terecht voor trendy dames-, heren- en kindersieraden, horloges, tassen, portemonnees, sjaals, originele Zeeuwse cadeautjes en andere leuke hebbedingen. De keuze voor Goes lag bij deze ondernemers voor de hand: “Net als in Middelburg, komen hier steeds meer toeristen. Er zitten hier veel zelfstandige ondernemers, naast de grotere ketens; ook dat trekt veel mensen. Verder worden er veel leuke dingen georganiseerd in Goes, zoals de Vriendinnendagen en de activiteiten rond Kerst.”

Adres

Lange Vorststraat 68
4461 JR Goes

Website

www.stylebeads.nl

Openingstijden

Dinsdag: 9.30 uur - 17.30 uur
Woensdag: 9.30 uur - 17.30 uur
Donderdag: 9.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag: 9.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur - 17.00 uur
Koopzondagen: 13.00 uur tot 17.00 uur (andere zondagen gesloten)
 
Style Beads

Style Beads