Sportieve, stijlvolle mode bij The Boardboutique Goes

Sinds 2003 hebben ze een kledingwinkel op Noord-Beveland en eind vorig jaar opende Rianne Schout  een tweede vestiging aan de Oude Vismarkt 10: The Boardboutique Goes.  Haar uitgebreide collectie is uniek voor Zeeland, met achterin de winkel een verrassende ‘shop in shop’ van een gewild, trendy modemerk.

De collecties in de twee winkels verschillen van elkaar, geeft Rianne aan. “Waar we bij The Boardcorner in Kortgene vooral casual en beach kleding verkopen van de bekende watersportmerken, ligt het accent in Goes veel meer op stijlvolle, trendy damesmode en bijpassende accessoires, zoals schoenen.  Echt een boetiek!” 

Mooie aanvulling

Volgens Rianne is de winkel in Goes ook zakelijk een mooie aanvulling op de andere winkel. “Op Noord-Beveland moet je het als ondernemer vooral hebben van het drukke toeristenseizoen. Deze winkel in Goes is voor ons een mooie manier om het seizoen te verlengen. Maar zeker ook om dichterbij onze Zuid-Bevelandse klanten te zitten.”

Veel ruimte

De winkel is ruim en diep, zeker nu ook het achterste deel van het pand bij de winkel is gevoegd. “Klanten zijn vaak positief verrast als ze de winkel binnenstappen!”

 
What do you want to do ?
New mail
The Boardboutique Goes

The Boardboutique Goes