The Hair Doctors opent vestiging in Goes

Sinds 2017 hebben ze een goedlopende zaak in Middelburg  en begin juni 2019 opende The Hair Doctors een tweede vestiging  aan het Kolveniershof in Goes. The Hair Doctors is gespecialiseerd in ontharen en brengt de nieuwste technieken op dit gebied naar de Goese binnenstad.

Onderneemster Tamara Bosman en collega Tara Casant vertellen: “In Middelburg kregen we steeds meer klanten vanuit Goes en omgeving. Dat was voor ons de reden om dichterbij onze klanten te gaan zitten en een tweede vestiging te openen in Goes. Je kunt op veel adressen je gezicht en lichaam laten ontharen, maar bij The Hair Doctors werken we alleen met gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Deze hebben daarnaast een interne opleiding gehad, onder andere om te werken met onze geavanceerde, professionele apparatuur. Voordat we met een behandeling van start gaan, hebben we eerst een uitgebreid intakegesprek met de klant, waarin we alle mogelijkheden bespreken. Zo werken we heel veilig, betaalbaar én met de beste resultaten.”

Unieke methode

Bij The Hair Doctors volgen ze de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied op de voet. “We staan in contact met artsen, die ons op de hoogte houden van nieuwe technieken en behandelmethoden, wereldwijd. Bij bijzonderheden kunnen we deze artsen altijd raadplegen en ook bij huidafwijkingen – bijvoorbeeld verdachte moedervlekken – wijzen we klanten door. We werken hier met de bekende laser- en IPL-methode, maar ook met een unieke, nieuwe techniek. Hierbij wordt de huid onthaard door middel van waxen, waarna de huid in de salon en thuis wordt behandeld met een emulsie die voorkomt dat de haren terugkomen. Het is een ideale, permanente ontharingsmethode voor mensen met bijvoorbeeld blonde of witte gezichtshaartjes, voor mensen met tattoos en voor iedereen die laseren eng vindt.”  

Discreet

Behalve voor wax- en laserbehandelingen voor gezicht en lichaam, kun je bij The Hair Doctors terecht voor een mooie oogopslag, bijvoorbeeld voor, wimperlifting, waxen, epileren en stijlen van de wenkbrauwen.  Vrouwen én mannen! Voor welke behandeling je ook kiest, je mag altijd rekenen op hun discretie. Dat wordt al duidelijk zodra je de zaak binnenstapt. Tamara: “ We hebben de voormalige kapperszaak verbouwd tot een zaak met entree en wachtruimte, een ruimte voor onze medewerkers en twee aparte, afgesloten behandelruimten. Vanaf de buitenkant ziet niemand onze klanten zitten in de wachtruimte en na de behandeling ben je (bijvoorbeeld) zo terug in de parkeergarage. Wat dat betreft, is deze locatie aan de rand van de binnenstad ideaal voor ons en voor onze klanten.”   

Adres:

Kolveniershof 17-19
4461 DC  Goes

Website: 

www.thehairdoctors.nl

The Hair Doctors

The Hair Doctors