Genieten van een goed glas wijn

Ondernemer Gert-Jan van Meggelen opende begin juni zijn sfeervolle wijnbar VINI op de hoek van de Grote Markt, met uitzicht op het oude stadhuis en de Grote Kerk. De slogan op zijn website slaat meteen de spijker op zijn kop: “Life is too short to drink bad wine”!

Gert-Jan vertelt: “VINI  Wijnbar Goes is een plek voor iedereen die graag een goed glas wijn drinkt, in een ongedwongen omgeving . Onvervalste gastvrijheid, daar geloof ik in. Op onze menukaart vind je ruim 100 mooie wijnen, in alle prijsklassen, die ik zorgvuldig voor mijn gasten heb geselecteerd en waarover ik graag meer vertel. En voor wie niet kan kiezen, raad ik onze wijnproeverij aan. Bij zo’n goed glas wijn serveren we hier lekkere hartige gerechtjes, zoals stoofpotjes, panini’s, Italiaanse bollen en kaasfondues. Binnen, of buiten op het  verwarmde terras, onder de gezellige  luifel.”

Vergaderlocatie

Gert-Jan koos voor Goes vanwege de liefde. Daar zag hij mogelijkheden in het pand aan de Grote Markt, waar voorheen uitzendbureau Adecco zat. Een intensieve verbouwing volgde, waarbij het pand van top tot teen een flinke metamorfose kreeg, inclusief de gevel. Van kantoorpand naar sfeervolle horecagelegenheid. Ook de ruime bovenverdiepingen van het pand werden daarbij aangepakt. ”Zonde om daar niets mee doen”, vindt Gert-Jan. “Deze unieke ruimte verhuur ik als vergaderlocatie of  locatie voor een bedrijfsbijeenkomst, met catering door VINI.” 

Adres:

Grote Markt 2
4461 AJ Goes

Website: 

www.vini-wijnbar.nl 

VINI Wijnbar Goes

VINI Wijnbar Goes