Boutique

In de knusse Papegaaistraat en Witte Paardstraat vind je unieke en vooral gezellige boetiekjes van lokale ondernemers, geheel in eigen stijl ingericht. Het zijn de verbindingsstratenvan de Grote Markt naar de Lange Vorststraat en van de Lange Kerkstraat naar de Lange Vorststraat, dè hoofdwinkelstraten van Goes.

Goes is een modestad. In geen enkele stad in de wijde omgeving vind je meer modemerken in het hogere segment. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar de gezellige binnenstad. Het geheim schuilt niet alleen in het historische decor of de prettige sfeer. Goes heeft heel veel ondernemers die - of het nu om mode, accessoires, of heerlijk eten en drinken gaat - gepassioneerd ondernemen en liefdevol hun collectie kiezen en presenteren. Dit maakt dat bezoekers ervaren dat er iets ontdekken valt. Zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje.

Goes is een echte winkelstad. Met een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners biedt de compacte historische binnenstad verrassend veel voorzieningen en winkels. Een opvallende en onderscheidende eigenschap is dat er in verhouding veel zelfstandige modewinkels zijn. Van de 37 bekendste luxe damesmodemerken in het hogere segment zijn er zeker 35 verkrijgbaar in de Goese modezaken. Dit is heel veel meer dan in de steden om ons heen.

Grotere steden zoals Rotterdam en Antwerpen vertegenwoordigen weliswaar evenveel of meer merken, maar deze zijn dan weer niet verkrijgbaar in een compact gebied. In Goes is  een winkelmiddag mogelijk waarbij het complete aanbod binnen handbereik ligt.  De betere zelfstandige modezaken zijn vaak al lang in Goes gevestigd en hebben een vaste kring van trouwe relaties. Daarnaast zien we groei van bestaande zaken en aanwas van nieuwe winkels in hetzelfde segment.

Link: goes gevonden, route langs de leukste (winkel)adresjes

Kies hieronder een straat

Brochure aanvragen


Kies jouw winkelpand in de binnenstad van Goes

Klik op een locatie op de kaart voor meer informatie over het beschikbare winkelpand. Heb je vragen over ondernemen in de binnenstad van Goes? Neem dan gerust contact op via het formulier.