Mode

De Grote Markt, Lange Vorststraat, Lange Kerkstraat en de Ganzepoortstraat vormen het winkelhart van Goes. In de gezellige brede promenades voelt het winkelende publiek zich snel thuis. Hier is de nieuwste mode van bekende merken te vinden. Welke stijl ook de voorkeur heeft, jong en oud kan in Goes slagen. Naast de bekende modeketens en warenhuizen zijn hier winkels te vinden van lokale ondernemers.

Goes is een modestad. In geen enkele stad in de wijde omgeving vind je meer modemerken in het hogere segment. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar de gezellige binnenstad. Het geheim schuilt niet alleen in het historische decor of de prettige sfeer. Goes heeft heel veel ondernemers die - of het nu om mode, accessoires, of heerlijk eten en drinken gaat - gepassioneerd ondernemen en liefdevol hun collectie kiezen en presenteren. Dit maakt dat bezoekers ervaren dat er iets ontdekken valt. Zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje.

Goes is een echte winkelstad. Met een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners biedt de compacte historische binnenstad verrassend veel voorzieningen en winkels. Een opvallende en onderscheidende eigenschap is dat er in verhouding veel zelfstandige modewinkels zijn. Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken in het hogere segment zijn er zeker 35 verkrijgbaar in de Goese modezaken. Dit is heel veel meer dan in de steden om ons heen.

Grotere steden zoals Rotterdam en Antwerpen vertegenwoordigen weliswaar evenveel of meer merken, maar deze zijn dan weer niet verkrijgbaar in een compact gebied. In Goes is  een winkelmiddag mogelijk waarbij het complete aanbod binnen handbereik ligt.  De betere zelfstandige modezaken zijn vaak al lang in Goes gevestigd en hebben een vaste kring van trouwe relaties. Daarnaast zien we groei van bestaande zaken en aanwas van nieuwe winkels in hetzelfde segment.

Link: goes gevonden, route langs de leukste (winkel)adresjesKies jouw winkelpand in de binnenstad van Goes

Klik op een locatie op de kaart voor meer informatie over het beschikbare winkelpand. Heb je vragen over ondernemen in de binnenstad van Goes? Neem dan gerust contact op via het formulier.

Beschikbare panden Mode

Lange Kerkstraat 17

Winkelruimte gelegen op een A-locatie in het centrum van Goes, gelegen in de nabijheid van landelijke filiaalbedrijven als We Men, Douglas, Dolcis, Superstar, Open32, De Tuinen en ICI Paris XL.

Meer informatie


Lange Vorststraat 23

Op A1 locatie gelegen, in het kernwinkelgebied van Goes, bieden wij u aan dit winkelpand met kantoor/opslagruimte op de verdieping. Het geheel is gelegen aan de doorgaande route van en naar de stad en heeft een luxueuze en eigentijdse uitstraling.

Meer informatie


Lange Vorststraat 25

Winkelpand in het centrum van Goes nabij o.a. Houtbrox, Intertoys en Bruna. Oppervlakte circa 55 m² begane grond + circa 40 m² verdieping. Zowel te koop als te huur.

Meer informatie


Grote markt 19

Op een A1-locatie, in het winkelcentrum van Goes gelegen winkelpand van circa 145 m² VVO met een front van circa 4,30 meter en een magazijn van circa 95 m². Winkels in de omgeving zijn Vero Moda, Jack & Jones, Bomont, ANWB en Delscher.

Meer informatie


Lange Kerkstraat 40

Unieke kans! Als winkelier een eigen pand in het winkelhart van Goes. Dit winkelpand heeft een vloeroppervlak van circa 80 m² VVO op de begane grond met een front van circa 3,5 meter.

Meer informatie


Lange Kerkstraat 9

Meer informatie


Lange Kerkstraat 35

Meer informatie


Lange Vorststraat 108

Meer informatie


Lange Vorststraat 87

Meer informatie


Ganzepoortstraat 24

Meer informatie


Lange Vorststraat 63

Meer informatie


Lange Vorststraat 94

Meer informatie


Klokstraat 17

Meer informatie


Lange Vorststraat 69

Meer informatie