Kolveniershof 106

FLEXIBELE HUURTERMIJNEN - FLEXIBELE HUURVOORWAARDEN - INDELING/INRICHTING BESPREEKBAAR!

Wij bieden deze commerciële ruimte aan van 338 m² op absolute toplocatie in het winkelcentrum Kolveniershof te Goes.

Het winkelcentrum Kolveniershof vormt een belangrijk onderdeel van het Masterplan binnenstad van de Gemeente Goes. Aan de Westwal/Kolverniershof/Bleekveld is een complex met 511 parkeerplaatsen, 80 fietsparkeerplaatsen, 30 appartementen en bijna 1500 m² aan commerciële ruimten verrezen.
Het Bleekveld en Kolveniershof zullen worden heringericht als een autoluw voetgangersgebied. Voor de herinrichting wordt voor het Bleekveld uitgegaan van een groen cultuurplein, waar het prettig toeven is. Het Kolveniershof krijgt aan twee zijden winkelruimtes en zal net als de rest van de binnenstad worden ingericht met een rode loper en natuursteenstroken aan de zijkanten. Op het Bleekveld en Kolveniershof zullen zo’n 300 fietsenklemmen worden geplaatst. In de omgeving van het pand bevinden zich veel woningen, alsmede de tegenovergelegen parkeergarage en het winkelcentrum Kolveniershof met de daar gevestigde Albert Heijn, Blokker, Gall & Gall, Steps, Bandolera, Prenatal, enzovoorts.

Het pand beschikt over parkeergelegenheid onder de winkels in de daargelegen parkeergarage. De parkeermogelijkheden in de omgeving zijn goed, wel geldt er uitsluitend betaald parkeren of parkeren t.b.v. vergunninghouders.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De op geringe afstand gelegen Deltaweg verbindt Goes via de Zeelandbrug met Zierikzee en Rotterdam.
De autosnelweg A58 verbindt Goes met de steden Bergen op Zoom-Rotterdam-Antwerpen. Ter hoogte van Heinkenszand heeft de A58
een aansluiting op de Westerscheldetunnel in de richting Terneuzen-Gent-Sluis. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels bus- en treinverbinding, is 
uitstekend.

Indeling:
De ruimten verkeren in een casco staat en er is geen indeling aangebracht.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Goes
Sectie D
Nummer: 5636 A 3 en 5

Vloeroppervlakte:
• Kolveniershof 106 338 m² winkelruimte

Bestemming:
De objecten vallen binnen het bestemmingsplan “Binnenstad-Centrum, gedeelte Bleekveld 2006”, vastgesteld op 22 maart 2007 en goedgekeurd door de gedeputeerde staten op 2 oktober 2007. De bestemming van het object is centrumgebied. Dit is een brede bestemming waarbinnen vestiging van kantoren, detailhandel en maatschappelijke doeleinden mogelijk is. De vestiging van horeca gelegenheid valt echter niet binnen deze bestemming.

Huurprijs:
De huurprijs van de commerciële ruimte aan Kolveniershof 106 bedraagt € 146 per m². De Jaarhuur bedraagt
€ 49.500.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
5 jaar met telkenmale 5 optiejaren, elke andere periode in overleg.

Huurovereenkomst:
Model ROZ- winkelruimte 2008 aangevuld met de bijzondere bepalingen en enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Waarborgsom / bankgarantie:
Ingeval er sprake is van een huurovereenkomst, dient er een waarborgsom / bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief btw.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg met opdrachtgever te bepalen.

Opleveringsniveau:
In overleg te bepalen.

Voorbehoud:
Verhuur geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Prijs € 49.500, - p/j
Oppervlakte 338 m²

Bekijk dit object op de website van de makelaar

Terug naar het aanbod

Wilt u meer weten over beschikbare locaties in Goes?
Dan kunt u contact opnemen met onderstaande makelaars