Contact

Goes ziet nieuwe ondernemers als jij graag komen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 


Nieuws uit Goes

Tapsalon Goesto

Tapsalon Goesto

Sinds 8 september is Goes een unieke delicatessenzaak rijker: Tapsalon Goesto aan de Opril Grote Markt 1. Waar voorheen een kledingwinkel zat, verkopen Remco Dommisse en zijn vrouw Marloes Kuipers nu heerlijke lekkernijen, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Leuk als cadeau, maar zeker ook voor in je eigen keuken!

Lees meer

LEF opent in Lange Kerkstraat

LEF opent in Lange Kerkstraat

Op 29 augustus opende Marieke Murre met haar team en eigenaar Jim Remijn de dameskledingwinkel LEF aan de Lange Kerkstraat in Goes. Het is de tweede vestiging van LEF in Zeeland. Eerder, in het voorjaar van 2019, startten zij een winkel in Middelburg. “Een tweede winkel in Goes was voor ons een logische stap.”

Lees meer

The Boardboutique Goes

The Boardboutique Goes

Sinds 2003 heeft ze een kledingwinkel op Noord-Beveland en eind vorig jaar opende Rianne Schout een tweede vestiging aan de Oude Vismarkt 10: The Boardboutique Goes. Haar uitgebreide collectie is uniek voor Zeeland, met achterin de winkel een verrassende ‘shop in shop’ van een gewild, trendy modemerk.

Lees meer

Skatewinkel Lux

Skatewinkel Lux

Eind maart verhuisde Skatewinkel Lux van de Grote Kade naar een riant pand in het winkelhart van Goes. “Een grote stap,” blikt eigenaar Maarten Landegent terug, “maar achteraf ben ik er heel blij mee". In zijn winkel verkoopt hij, naast een ruime collectie skates, sportieve mode en lifestyle.

Lees meer