Contact

Goes ziet nieuwe ondernemers als jij graag komen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 


Nieuws uit Goes

Koopstromenonderzoek Zeeland

Koopstromenonderzoek Zeeland

Om de Zeeuwse gemeenten en winkelcentra te ondersteunen bij het maken van toekomstgericht beleid, biedt de Provincie Zeeland in samenwerking met de Rabobank alle Zeeuwse gemeenten de mogelijkheid om aan te haken bij een Zeeland-breed onderzoeksproject naar koopstromen. Dit onderzoek zal de komende maanden worden uitgevoerd.

Lees meer

Evenementen, alleen goed voor de horeca?

Evenementen, alleen goed voor de horeca?

Op 12 februari 2019 organiseerde Impuls Zeeland in samenwerking met de Z4 en de Provincie Zeeland een bijeenkomst voor de detailhandel, met als thema “Evenementen, alleen goed voor de horeca?” Vragen die aan de orde kwamen, waren onder meer: leveren deze evenementen ook iets op voor de plaatselijke winkeliers of kosten ze alleen maar geld?

Lees meer

Populaire influencers bezoeken Goes

Populaire influencers bezoeken Goes

Op 12 maart 2019 bezochten zeven populaire modebloggers- en vloggers de Goese binnenstad. Ze kregen een mooi dagje Goes aangeboden en lieten in ruil daarvoor hun duizenden volgers weten dat modestad Goes een absolute aanrader is. De Goese binnenstad staat daarmee landelijk in de kijker.

Lees meer

Vriendinnendag 2019

Vriendinnendag 2019

Op koopzondag 31 maart 2019 vindt in de binnenstad van Goes het evenement Vriendinnendag plaats, een dag vol activiteiten voor jong en oud. Ieder jaar weer een mooie aftrap voor het nieuwe modeseizoen!

Lees meer