Facts & Figures

Jaarlijks bezoeken zo'n 450.000 toeristen de binnenstad van Goes

bron: onderzoek gemeente goes


De binnenstad heeft gemiddeld 3.200 passanten per uur

bron: onderzoek Locatus april 2015


De niet-dagelijkse sector heeft 3.100 m² wvo per 1.000 inwoners

bron: Gemeente Goes 2016


Het centrum van Goes telt in april al 83.400 bezoekers per week

bron: onderzoek Locatus april 2015


Nieuws uit Goes

Boek- en cadeauwinkel Afslag 29

Boek- en cadeauwinkel Afslag 29

Sinds 2015 hebben ze een goedlopende zaak in Middelburg en afgelopen jaar opende het ondernemersechtpaar Dagmar en Joop Blankenburgh een tweede boek- en cadeauwinkel aan de Lange Vorststraat in Goes. Je vindt er een mooie collectie christelijke boeken en tijdschriften, eigentijdse woonaccessoires en nog veel meer.

Lees meer

Winters, maar gezellig!

Winters, maar gezellig!

De Goese binnenstad kan terugkijken op mooie en drukke feestmaanden, met tal van evenementen in en rondom het centrum. Maar ondernemend Goes kijkt ook vooruit, naar de start van een mooi, nieuw modeseizoen.

Lees meer

Blizz Living

Blizz Living

Eind oktober 2019 openden Ginny en Dylan de Ruyter (moeder en zoon) hun interieurwinkel Blizz Living aan de Lange Kerkstraat 37-39. ‘Eyecatchers’ in hun winkel zijn de grote, comfortabele hoekbanken, leverbaar in verschillende moderne kleuren, opstellingen en stoffen. Maar ook aan andere accessoires biedt deze winkel volop keus.

Lees meer

Sneakers Goes

Sneakers Goes

Medio 2019 verhuisde Sneakers Goes van de Lange Vorststraat naar de Lange Kerkstraat. De winkel kreeg een moderne, lichte, strakke uitstraling, waardoor veel mensen denken dat het om een nieuwe zaak gaat! Nieuw in het assortiment is de sportieve kledinglijn, met voor Goes unieke modemerken.

Lees meer