Goes nodigt jou uit als nieuwe ondernemer in de binnenstad!

Goes is een stad waar heden en verleden elkaar ontmoeten. Een plek waar altijd wel iets te doen is, voor iedereen. Een populaire winkelstad, die al decennia lang duizenden bezoekers trekt van binnen en buiten Goes en waar het goed ondernemen is. Die stad nodigt jou uit om hier je winkel te starten! 

Toen & nu, een sterke handelsgeest

De prachtige monumentenpanden getuigen van een rijk handelsverleden. Al in de 17e eeuw voeren schepen vanuit de Goese stadshaven de hele wereld over, met kostbare lading als zout en laken. Door de centrale ligging en goede, filevrije verbindingen is Goes tegenwoordig dé centrale handelsstad van Zeeland. Met bovenregionale voorzieningen voor de ruim 100.000 inwonders van Noord- en Zuid-Beveland en werkgelegenheid voor zo'n 25.000 mensen!

Een actieve binnenstad in het hart van de regio

Het hele jaar door worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd in Goes, voor jong en oud. Sportieve evenementen als Ride for the Roses, openluchtconcerten, een fashionweek, culinaire evenementen, de jaarlijkse kermis, de wekelijkse markten, Goes kinderstad, festival De Veste en nog veel meer. Elke vier jaar kent Goes een themajaar. De Stichting Goes Marketing zorgt samen met de gemeente, ondernemers, verenigingen en inwoners voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma.

Een dagje Goes

Goes biedt alles voor een geslaagd dagje uit, voor het hele gezin. Denk aan een stadswandeling onder leiding van een gids, een bezoek aan het Historisch Museum De Bevelanden, een nostalgisch ritje met de historische stoomtrein door de zak van Zuid-Beveland, een bezoek aan stadsrecreatiepark De Hollandsche Hoeve of aan het naastgelegen Omnium, met een heerlijk zwempararadijs. Niemand hoeft zich in Goes te vervelen!

Videoclip 

Een korte impressie over ondernemend Goes zie je in deze videoclip
"Ondernemen in Goes"


Nieuws uit Goes

Goes Modestad

Goes Modestad

Van 24 t/m 26 september staat de binnenstad van Goes weer helemaal in het teken van mode en design. Met o.a. een wervelende fashion show van ontwerper Edwin Oudshoorn tijdens de jubileumeditie van Goes Couture, de opening van de internationale expositie Fashion & Art around Europe en nog veel meer!

Lees meer

Verhuisd

Verhuisd

De afgelopen periode verhuisden verschillende winkels naar een ander pand. Om meer ruimte te hebben voor de collectie, te groeien of nog beter in de loop te zitten. Ook wisselden verschillende horeca- en kledingzaken van eigenaar.

Lees meer

Eeterij Polly's

Eeterij Polly's

Op 1 juli opende Laura Vuik haar lunchroom Eeterij Polly’s, op een van de mooiste locaties van Goes. Met uitzicht over het water en de monumentale kades van de Goese stadshaven. HoneyPie is daarmee een klein beetje terug van weggeweest, want Laura verkoopt hun taarten. Maar er staat nog veel meer lekkers op de menukaart!

Lees meer

IederMooi

IederMooi

Half augustus 2021 openden moeder en dochter Margo en Sophie Theenaart hun bijzondere beautysalon aan de Kreukelmarkt. Hier bieden zij betaalbare schoonheidsbehandelingen voor kwetsbare mensen.. En vooral: aandacht en een luisterend oor.

Lees meer