Goes nodigt jou uit als nieuwe ondernemer in de binnenstad!

Goes is een stad waar heden en verleden elkaar ontmoeten. Een plek waar altijd wel iets te doen is, voor iedereen. Een populaire winkelstad, die al decennia lang duizenden bezoekers trekt van binnen en buiten Goes en waar het goed ondernemen is. Die stad nodigt jou uit om hier je winkel te starten! 

Toen & nu, een sterke handelsgeest

De prachtige monumentenpanden getuigen van een rijk handelsverleden. Al in de 17e eeuw voeren schepen vanuit de Goese stadshaven de hele wereld over, met kostbare lading als zout en laken. Door de centrale ligging en goede, filevrije verbindingen is Goes tegenwoordig dé centrale handelsstad van Zeeland. Met bovenregionale voorzieningen voor de ruim 100.000 inwonders van Noord- en Zuid-Beveland en werkgelegenheid voor zo'n 25.000 mensen!

Een actieve binnenstad in het hart van de regio

Het hele jaar door worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd in Goes, voor jong en oud. Sportieve evenementen als Ride for the Roses, openluchtconcerten, een fashionweek, culinaire evenementen, de jaarlijkse kermis, de wekelijkse markten, Goes kinderstad, festival De Veste en nog veel meer. Elke vier jaar kent Goes een themajaar. De Stichting Goes Marketing zorgt samen met de gemeente, ondernemers, verenigingen en inwoners voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma.

Een dagje Goes

Goes biedt alles voor een geslaagd dagje uit, voor het hele gezin. Denk aan een stadswandeling onder leiding van een gids, een bezoek aan het Historisch Museum De Bevelanden, een nostalgisch ritje met de historische stoomtrein door de zak van Zuid-Beveland, een bezoek aan stadsrecreatiepark De Hollandsche Hoeve of aan het naastgelegen Omnium, met een tropisch bos en heerlijk zwempararadijs. Niemand hoeft zich in Goes te vervelen!

Videoclip 

Een korte impressie over ondernemend Goes zie je in deze videoclip
"Ondernemen in Goes"


Nieuws uit Goes

Boek- en cadeauwinkel Afslag 29

Boek- en cadeauwinkel Afslag 29

Sinds 2015 hebben ze een goedlopende zaak in Middelburg en afgelopen jaar opende het ondernemersechtpaar Dagmar en Joop Blankenburgh een tweede boek- en cadeauwinkel aan de Lange Vorststraat in Goes. Je vindt er een mooie collectie christelijke boeken en tijdschriften, eigentijdse woonaccessoires en nog veel meer.

Lees meer

Winters, maar gezellig!

Winters, maar gezellig!

De Goese binnenstad kan terugkijken op mooie en drukke feestmaanden, met tal van evenementen in en rondom het centrum. Maar ondernemend Goes kijkt ook vooruit, naar de start van een mooi, nieuw modeseizoen.

Lees meer

Blizz Living

Blizz Living

Eind oktober 2019 openden Ginny en Dylan de Ruyter (moeder en zoon) hun interieurwinkel Blizz Living aan de Lange Kerkstraat 37-39. ‘Eyecatchers’ in hun winkel zijn de grote, comfortabele hoekbanken, leverbaar in verschillende moderne kleuren, opstellingen en stoffen. Maar ook aan andere accessoires biedt deze winkel volop keus.

Lees meer

Sneakers Goes

Sneakers Goes

Medio 2019 verhuisde Sneakers Goes van de Lange Vorststraat naar de Lange Kerkstraat. De winkel kreeg een moderne, lichte, strakke uitstraling, waardoor veel mensen denken dat het om een nieuwe zaak gaat! Nieuw in het assortiment is de sportieve kledinglijn, met voor Goes unieke modemerken.

Lees meer