Goes nodigt jou uit als nieuwe ondernemer in de binnenstad!

Goes is een stad waar heden en verleden elkaar ontmoeten. Een plek waar altijd wel iets te doen is, voor iedereen. Een populaire winkelstad, die al decennia lang duizenden bezoekers trekt van binnen en buiten Goes en waar het goed ondernemen is. Die stad nodigt jou uit om hier je winkel te starten! 

Toen & nu, een sterke handelsgeest

De prachtige monumentenpanden getuigen van een rijk handelsverleden. Al in de 17e eeuw voeren schepen vanuit de Goese stadshaven de hele wereld over, met kostbare lading als zout en laken. Door de centrale ligging en goede, filevrije verbindingen is Goes tegenwoordig dé centrale handelsstad van Zeeland. Met bovenregionale voorzieningen voor de ruim 100.000 inwonders van Noord- en Zuid-Beveland en werkgelegenheid voor zo'n 25.000 mensen!

Een actieve binnenstad in het hart van de regio

Het hele jaar door worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd in Goes, voor jong en oud. Sportieve evenementen als Ride for the Roses, openluchtconcerten, een fashionweek, culinaire evenementen, de jaarlijkse kermis, de wekelijkse markten, Goes kinderstad, festival De Veste en nog veel meer. Elke vier jaar kent Goes een themajaar. De Stichting Goes Marketing zorgt samen met de gemeente, ondernemers, verenigingen en inwoners voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma.

Een dagje Goes

Goes biedt alles voor een geslaagd dagje uit, voor het hele gezin. Denk aan een stadswandeling onder leiding van een gids, een bezoek aan het Historisch Museum De Bevelanden, een nostalgisch ritje met de historische stoomtrein door de zak van Zuid-Beveland, een bezoek aan stadsrecreatiepark De Hollandsche Hoeve of aan het naastgelegen Omnium, met een tropisch bos en heerlijk zwempararadijs. Niemand hoeft zich in Goes te vervelen!

Videoclip 

Een korte impressie over ondernemend Goes zie je in deze videoclip
"Ondernemen in Goes"


Nieuws uit Goes

De toekomst van de Zeeuwse binnensteden

De toekomst van de Zeeuwse binnensteden

De Provincie Zeeland en de vier 'grote' Zeeuwse steden (Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen) organiseren dit najaar verschillende themabijeenkomsten over de toekomst van de Zeeuwse detailhandel. De volgende bijeenkomst is op 23 oktober 2018 en heeft als thema "de zin en onzin van omni-chanelling". U bent van harte welkom.

Lees meer

Is uw winkel klaar voor de toekomst?

Is uw winkel klaar voor de toekomst?

De Provincie Zeeland en de Z4 (de gemeenten Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen) gaan graag met Zeeuwse winkeliers en andere belanghebbenden in gesprek over de toekomst van de detailhandel in de Zeeuwse binnensteden, tijdens verschillende themabijeenkomsten.

Lees meer

Unieke bieren bij bierbrouwerij en proeflokaal Het Gansje

Unieke bieren bij bierbrouwerij en proeflokaal Het Gansje

Ouderwetse gezelligheid bij bierbrouwerij en proeflokaal Het Gansje. Gasten kunnen hier genieten van bieren, die ter plekke worden gebrouwen door meesterbrouwer Ingrid van Dalen. Haar man Ben staat achter de bar van het café.

Lees meer

Smullen bij De IJswinckel

Smullen bij De IJswinckel

Liefhebbers van vers sorbet- en roomijs kunnen sinds eind mei hun hart ophalen bij De IJswinckel aan de Goese Westwal. Er is keuze uit meer dan 30 smaken.

Lees meer