Binnenkort in Goes: Slijterij Bie de Bolle

Medio november opent ondernemer Sjoerd de Zwart de deuren van zijn slijterij Bie de Bolle in het voormalige pand van V&D. Op een winkeloppervlak van maar liefst 329 m² biedt hij straks een uitgebreid assortiment aan met whisky, speciaal bieren, wijn en andere alcoholische dranken.

Sjoerd de Zwart begon zijn slijterij zo’n vijf jaar geleden aan de Dorpsstraat in Heinkenszand, met als specialisatie whisky’s en bieren. “Een goedlopende zaak”, geeft hij aan, “maar inmiddels te klein om mijn klanten het assortiment en de beleving te kunnen bieden die ik wil. Juist die beleving is een belangrijk onderdeel van mijn slijterij. Klanten moeten op hun gemak iets kunnen proeven en nieuwe smaken kunnen ontdekken. Daarom organiseer ik proeverijen en evenementen op locatie, zoals ‘Whisky by the Sea’. De bedoeling is dat ik de proeverijen ook in mijn nieuwe winkel ga organiseren, in een speciaal daarvoor ingericht proeflokaal.”

Volop in de loop

De keuze voor Goes lag voor hem voor de hand. “Goes is een levendige, grotere stad waar veel gebeurt en waar ik op medewerking kan rekenen van de gemeente. Er wordt van alles georganiseerd en ondernemers weten elkaar te vinden, wat mooie kansen biedt voor samenwerking. In het voormalige pand van V&D zit ik bovendien volop in de loop én heb ik de mogelijkheid om mijn zaak verder te ontwikkelen.”

Binnenkort in Goes: Slijterij Bie de Bolle

Evenementen in Goes

Naam Datum  

Nieuws uit Goes

Naam Datum  
Voldoet uw onderneming aan de nieuwe privacywetgeving? Lees verder
Verhuizingen in Goese binnenstad Lees verder
Zomer 2018 vol evenementen Lees verder