Binnenkort in Goes: Slijterij Bie de Bolle

Medio november opent ondernemer Sjoerd de Zwart de deuren van zijn slijterij Bie de Bolle in het voormalige pand van V&D. Op een winkeloppervlak van maar liefst 329 m² biedt hij straks een uitgebreid assortiment aan met whisky, speciaal bieren, wijn en andere alcoholische dranken.

Sjoerd de Zwart begon zijn slijterij zo’n vijf jaar geleden aan de Dorpsstraat in Heinkenszand, met als specialisatie whisky’s en bieren. “Een goedlopende zaak”, geeft hij aan, “maar inmiddels te klein om mijn klanten het assortiment en de beleving te kunnen bieden die ik wil. Juist die beleving is een belangrijk onderdeel van mijn slijterij. Klanten moeten op hun gemak iets kunnen proeven en nieuwe smaken kunnen ontdekken. Daarom organiseer ik proeverijen en evenementen op locatie, zoals ‘Whisky by the Sea’. De bedoeling is dat ik de proeverijen ook in mijn nieuwe winkel ga organiseren, in een speciaal daarvoor ingericht proeflokaal.”

Volop in de loop

De keuze voor Goes lag voor hem voor de hand. “Goes is een levendige, grotere stad waar veel gebeurt en waar ik op medewerking kan rekenen van de gemeente. Er wordt van alles georganiseerd en ondernemers weten elkaar te vinden, wat mooie kansen biedt voor samenwerking. In het voormalige pand van V&D zit ik bovendien volop in de loop én heb ik de mogelijkheid om mijn zaak verder te ontwikkelen.”

Binnenkort in Goes: Slijterij Bie de Bolle

Meer nieuws

Goes Modestad

Goes Modestad

Van 24 t/m 26 september staat de binnenstad van Goes weer helemaal in het teken van mode en design. Met o.a. een wervelende fashion show van ontwerper Edwin Oudshoorn tijdens de jubileumeditie van Goes Couture, de opening van de internationale expositie Fashion & Art around Europe en nog veel meer!

Lees meer

Verhuisd

Verhuisd

De afgelopen periode verhuisden verschillende winkels naar een ander pand. Om meer ruimte te hebben voor de collectie, te groeien of nog beter in de loop te zitten. Ook wisselden verschillende horeca- en kledingzaken van eigenaar.

Lees meer

Eeterij Polly's

Eeterij Polly's

Op 1 juli opende Laura Vuik haar lunchroom Eeterij Polly’s, op een van de mooiste locaties van Goes. Met uitzicht over het water en de monumentale kades van de Goese stadshaven. HoneyPie is daarmee een klein beetje terug van weggeweest, want Laura verkoopt hun taarten. Maar er staat nog veel meer lekkers op de menukaart!

Lees meer

IederMooi

IederMooi

Half augustus 2021 openden moeder en dochter Margo en Sophie Theenaart hun bijzondere beautysalon aan de Kreukelmarkt. Hier bieden zij betaalbare schoonheidsbehandelingen voor kwetsbare mensen.. En vooral: aandacht en een luisterend oor.

Lees meer

deeltwee

deeltwee

Half juni 2021 opende Wouke Dorst haar tweedehands kledingwinkel deeltwee aan de Gasthuisstraat. Met de opbrengst van haar winkel ondersteunt ze verschillende goede doelen.

Lees meer

Gold & Noir

Gold & Noir

Zomer 2021 opende Monique Faes uit Yerseke haar stijlvolle modeboetiek Gold & Noir aan de Ganzepoortstraat. Deze boetiek runt ze naast haar webshop.

Lees meer

Tapsalon Goesto

Tapsalon Goesto

Sinds 8 september is Goes een unieke delicatessenzaak rijker: Tapsalon Goesto aan de Opril Grote Markt 1. Waar voorheen een kledingwinkel zat, verkopen Remco Dommisse en zijn vrouw Marloes Kuipers nu heerlijke lekkernijen, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Leuk als cadeau, maar zeker ook voor in je eigen keuken!

Lees meer

LEF opent in Lange Kerkstraat

LEF opent in Lange Kerkstraat

Op 29 augustus opende Marieke Murre met haar team en eigenaar Jim Remijn de dameskledingwinkel LEF aan de Lange Kerkstraat in Goes. Het is de tweede vestiging van LEF in Zeeland. Eerder, in het voorjaar van 2019, startten zij een winkel in Middelburg. “Een tweede winkel in Goes was voor ons een logische stap.”

Lees meer

The Boardboutique Goes

The Boardboutique Goes

Sinds 2003 heeft ze een kledingwinkel op Noord-Beveland en eind vorig jaar opende Rianne Schout een tweede vestiging aan de Oude Vismarkt 10: The Boardboutique Goes. Haar uitgebreide collectie is uniek voor Zeeland, met achterin de winkel een verrassende ‘shop in shop’ van een gewild, trendy modemerk.

Lees meer

Skatewinkel Lux

Skatewinkel Lux

Eind maart verhuisde Skatewinkel Lux van de Grote Kade naar een riant pand in het winkelhart van Goes. “Een grote stap,” blikt eigenaar Maarten Landegent terug, “maar achteraf ben ik er heel blij mee". In zijn winkel verkoopt hij, naast een ruime collectie skates, sportieve mode en lifestyle.

Lees meer

Friday Afternoon Fashion Show

Friday Afternoon Fashion Show

Op vrijdagmiddag 25 september, vanaf 16.00 uur, presenteren de modellen van DC Models de nieuwe herfst- en wintercollectie van 20 Goese modezaken. Het evenement vindt plaats op de Grote Markt, langs de terrassen van de aangrenzende horeca, corona-proof!

Lees meer

Boek- en cadeauwinkel Afslag 29

Boek- en cadeauwinkel Afslag 29

Sinds 2015 hebben ze een goedlopende zaak in Middelburg en afgelopen jaar opende het ondernemersechtpaar Dagmar en Joop Blankenburgh een tweede boek- en cadeauwinkel aan de Lange Vorststraat in Goes. Je vindt er een mooie collectie christelijke boeken en tijdschriften, eigentijdse woonaccessoires en nog veel meer.

Lees meer

Winters, maar gezellig!

Winters, maar gezellig!

De Goese binnenstad kan terugkijken op mooie en drukke feestmaanden, met tal van evenementen in en rondom het centrum. Maar ondernemend Goes kijkt ook vooruit, naar de start van een mooi, nieuw modeseizoen.

Lees meer

Sneakers Goes

Sneakers Goes

Medio 2019 verhuisde Sneakers Goes van de Lange Vorststraat naar de Lange Kerkstraat. De winkel kreeg een moderne, lichte, strakke uitstraling, waardoor veel mensen denken dat het om een nieuwe zaak gaat! Nieuw in het assortiment is de sportieve kledinglijn, met voor Goes unieke modemerken.

Lees meer

Bodytec Goes

Bodytec Goes

Wie wil werken aan een gezond, mooi en fit lichaam, kan sinds eind oktober 2019 terecht bij Bodytec Goes aan het Kolveniershof. Deze gezondheidsstudio biedt een effectieve full body workout in slechts 20 minuten en in aanvulling daarop voeding- en leefstijladviezen door gediplomeerde voedingscoaches.

Lees meer

Goes Modestad 2019

Goes Modestad 2019

Wie van mode houdt, moet op 27, 28 en 29 september zeker naar Goes komen. Tijdens Goes Modestad 2019 laten de Goese ondernemers hun nieuwste herfst- en wintercollecties zien, in hun winkels, op straat en op de catwalk in de Grote Kerk. Het weekend gaat groots van start met Goes Couture op vrijdagavond, met een wervelende modeshow door couturier David Laport.

Lees meer

Een stukje Engeland in Goes

Een stukje Engeland in Goes

Vlak voor de zomer opende Desiree Menheere haar Engelse theehuis Missie Applepie aan de Magdalenastraat. Hier verkoopt ze heerlijke, typisch Engelse lekkernijen en ook de inrichting doet in alles denken aan Engeland. Alsof je bij "The Queen" op de thee gaat! Collega-ondernemer Theo verkoopt hier een mooie collectie langspeelplaten.

Lees meer

Feesten en overnachten in De Herberg

Feesten en overnachten in De Herberg

Slot Oostende is deze zomer uitgebreid met "De Herberg", de voormalige pastorie aan de Singelstraat. Op de begane grond van dit rijksmonument realiseerden ondernemers Anita Maas en Yamina Abdoun een schitterende feestzaal, op de verdiepingen acht luxe hotelkamers en suites.

Lees meer

The Hair Doctors

The Hair Doctors

Sinds 2017 hebben ze een goedlopende zaak in Middelburg en begin juni 2019 opende The Hair Doctors een tweede vestiging aan de Kolveniershof in Goes. The Hair Doctors is gespecialiseerd in ontharen en brengt de nieuwste technieken op dit gebied naar de Goese binnenstad.

Lees meer

Soit Conceptstore verhuist en breidt uit

Soit Conceptstore verhuist en breidt uit

Begin juli 2019 verhuisde Monique van Egeraat haar winkel Soit Conceptstore van de Sint Adriaanstraat naar de Kreukelmarkt. Hier heeft ze haar collectie kunnen uitbreiden met een stijlvolle kledinglijn voor dames met een maatje meer, onder de naam Soit+.

Lees meer

VINI Wijnbar Goes

VINI Wijnbar Goes

Deze zomer opende ondernemer en wijnkenner Gert-Jan van Meggelen zijn zaak VINI Wijnbar Goes, op een markante plek aan de Grote Markt. Een sfeervolle horecagelegenheid voor iedereen die houdt van een goed glas wijn en een ongedwongen sfeer.

Lees meer

Koopstromenonderzoek Zeeland

Koopstromenonderzoek Zeeland

Om de Zeeuwse gemeenten en winkelcentra te ondersteunen bij het maken van toekomstgericht beleid, biedt de Provincie Zeeland in samenwerking met de Rabobank alle Zeeuwse gemeenten de mogelijkheid om aan te haken bij een Zeeland-breed onderzoeksproject naar koopstromen. Dit onderzoek zal de komende maanden worden uitgevoerd.

Lees meer

Evenementen, alleen goed voor de horeca?

Evenementen, alleen goed voor de horeca?

Op 12 februari 2019 organiseerde Impuls Zeeland in samenwerking met de Z4 en de Provincie Zeeland een bijeenkomst voor de detailhandel, met als thema “Evenementen, alleen goed voor de horeca?” Vragen die aan de orde kwamen, waren onder meer: leveren deze evenementen ook iets op voor de plaatselijke winkeliers of kosten ze alleen maar geld?

Lees meer

Populaire influencers bezoeken Goes

Populaire influencers bezoeken Goes

Op 12 maart 2019 bezochten zeven populaire modebloggers- en vloggers de Goese binnenstad. Ze kregen een mooi dagje Goes aangeboden en lieten in ruil daarvoor hun duizenden volgers weten dat modestad Goes een absolute aanrader is. De Goese binnenstad staat daarmee landelijk in de kijker.

Lees meer

Vriendinnendag 2019

Vriendinnendag 2019

Op koopzondag 31 maart 2019 vindt in de binnenstad van Goes het evenement Vriendinnendag plaats, een dag vol activiteiten voor jong en oud. Ieder jaar weer een mooie aftrap voor het nieuwe modeseizoen!

Lees meer

Framio Optiek

Framio Optiek

Al 19 jaar hebben Hans en Tamara Jonker een optiekzaak in Burgh-Haamstede. Op 1 februari 2019 openden ze een tweede vestiging in de Lange Vorststraat in Goes, onder dezelfde naam: Framio Optiek. Een winkel voor iedereen die goed wil zien én goed voor de dag wil komen!

Lees meer

Zussies

Zussies

De zussen Angela en Linda Durinck openden begin maart 2019 hun nieuwe boetiek Zussies aan de Korte Kerkstraat.

Lees meer

Jardin Lunch en Ontbijt

Jardin Lunch en Ontbijt

Na een grondige verbouwing, openden Pieter Heslenfeld en Laura Den Ouden hun lunch- en ontbijtroom aan de Opril Grote Markt. De lichte inrichting met veel groen doet denken aan een zomer in Frankrijk, net als hun menukaart.

Lees meer

Klaar voor de start (of stop)

Klaar voor de start (of stop)

Tijdens de informatiebijeenkomst op 13 november 2018 bij Dockwize in Vlissingen gingen verschillende sprekers in op de valkuilen die je als starter of stopper kan tegenkomen. De grootste valkuil volgens de aanwezige deskundigen: starten of stoppen zonder goed doordacht plan.

Lees meer

Wel of niet online?

Wel of niet online?

Online marketing via social media biedt winkeliers en horeca-ondernemers mooie mogelijkheden om zich 'in de kijker' te spelen bij (potentiële) klanten. Vooral Facebook Business is een laagdrempelige tool, voor elk budget. Lieneke de Wolf raadt elke ondernemer aan zich in elk geval te oriënteren.

Lees meer

Hotel & Brasserie Katoen breidt uit

Hotel & Brasserie Katoen breidt uit

In 2015 begonnen Ron en Vivian Diephout in het voormalige stadsarchief aan de Wijngaardstraat Hotel & Brasserie Katoen. Vanwege de groeiende vraag naar ruimte voor feesten, partijen en andere bijeenkomsten, opende zij in het najaar van 2018 'ZAAL bij Katoen' aan het Bleekveld.

Lees meer

DELTA opent winkel in Lange Vorststraat

DELTA opent winkel in Lange Vorststraat

Dit jaar heeft DELTA drie fysieke winkels geopend op A-locaties in de Zeeuwse binnensteden. Op 25 augustus opende het bedrijf een winkel aan de Lange Vorststraat 37 in Goes. In de winkels kunnen klanten terecht met vragen over internet, tv, telefonie en energie.

Lees meer

Baas Beveland

Baas Beveland

Midcity en De Post zijn verleden tijd. De panden zijn aangekocht door horecaondernemers Alex Lakké en René Verhoef en samengevoegd tot "Baas Beveland", een café en eetcafé in één. Na een periode van flink breken en verbouwen, opende Baas Beveland op 11 oktober de deuren.

Lees meer

Huis De Baerse

Huis De Baerse

In één van de mooiste monumentenpanden van Goes, aan de Grote Kade 44, huist sinds begin oktober een winkel met een stijlvolle mix van nieuw en brocante. Alleen al de inrichting van dit bijzondere pand uit 1555, met alle goed bewaarde details, maakt een bezoek meer dan de moeite waard.

Lees meer

De toekomst van de Zeeuwse binnensteden

De toekomst van de Zeeuwse binnensteden

De Provincie Zeeland en de vier 'grote' Zeeuwse steden (Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen) organiseren dit najaar verschillende themabijeenkomsten over de toekomst van de Zeeuwse detailhandel. De volgende bijeenkomst is op 23 oktober 2018 en heeft als thema "de zin en onzin van omni-chanelling". U bent van harte welkom.

Lees meer

Is uw winkel klaar voor de toekomst?

Is uw winkel klaar voor de toekomst?

De Provincie Zeeland en de Z4 (de gemeenten Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen) gaan graag met Zeeuwse winkeliers en andere belanghebbenden in gesprek over de toekomst van de detailhandel in de Zeeuwse binnensteden, tijdens verschillende themabijeenkomsten.

Lees meer

Unieke bieren bij bierbrouwerij en proeflokaal Het Gansje

Unieke bieren bij bierbrouwerij en proeflokaal Het Gansje

Ouderwetse gezelligheid bij bierbrouwerij en proeflokaal Het Gansje. Gasten kunnen hier genieten van bieren, die ter plekke worden gebrouwen door meesterbrouwer Ingrid van Dalen. Haar man Ben staat achter de bar van het café.

Lees meer

Smullen bij De IJswinckel

Smullen bij De IJswinckel

Liefhebbers van vers sorbet- en roomijs kunnen sinds eind mei hun hart ophalen bij De IJswinckel aan de Goese Westwal. Er is keuze uit meer dan 30 smaken.

Lees meer

Verrassende winkel aan de Kreukelmarkt: Chiku Chiku

Verrassende winkel aan de Kreukelmarkt: Chiku Chiku

Deze zomer openden Edith van Eijck en haar dochter Nikki hun aparte kleding- en interieurwinkel aan de Goese Kreukelmarkt. een heerlijke winkel om rond te snuffelen.

Lees meer

Modestad Goes laat zien wat ze in huis heeft

Modestad Goes laat zien wat ze in huis heeft

In de modemaand september presenteren de Goese winkels hun nieuwe collecties voor het herfst/winterseizoen 2018/2019, met als hoogtepunt het evenement Goes Couture op 28 september 2018. Met onder anderen top couturier Claes Iversen.

Lees meer

Voldoet uw onderneming aan de privacywetgeving?

Voldoet uw onderneming aan de privacywetgeving?

Op 25 mei 2018 is de AVG, voluit de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, in werking getreden. Om u wegwijs te maken in deze nieuwe wetgeving, bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst over dit onderwerp op 19 juni 2018, in het stadhuis op de Grote Markt.

Lees meer

Verhuizingen in Goese binnenstad

Verhuizingen in Goese binnenstad

De afgelopen maanden wisselden verschillende winkels in de Goese binnenstad van pand. Andere winkels openden een tweede vestiging.

Lees meer

Zomer 2018 vol evenementen

Zomer 2018 vol evenementen

Half juni 2018 verschijnt de Goese zomerkrant 2018, met daarin een uitgebreid overzicht van alle evenementen die deze zomer plaatsvinden in de gemeente Goes.

Lees meer

Restaurant Hector geopend aan Goese Kade

Restaurant Hector geopend aan Goese Kade

Eind maart 2018 opende restaurant Hector zijn deuren aan de Grote Kade, met prachtig uitzicht op de historische Goese stadshaven.

Lees meer

Kook en Kado Outlet Goes

Kook en Kado Outlet Goes

In oktober 2017 vestigde Kook en Kado Outlet Goes zich in de Lange Vorststraat en in maart 2018 verhuisde de winkel naar een pand aan de overkant van de straat. Daar zitten ze goed op zicht en nog beter in de loop van het winkelend publiek.

Lees meer

Nieuwe herenafdeling voor Bomont Goes

Nieuwe herenafdeling voor Bomont Goes

Kleding- en lifestyle winkel Bomont Goes opende in april 2018 een nieuwe herenafdeling in het aangrenzende pand op de Grote Markt. Ook de rest van de winkel kreeg een make-over.

Lees meer

Workshopavond 'Start je winkel in Goes'

Workshopavond 'Start je winkel in Goes'

Op 7 februari 2018 organiseerde Startjewinkelingoes in samenwerking met Amanda Reijerse van Bubbles Theme Store een informatieve en inspirerende workshopavond voor (potentiële) ondernemers, in het Oude Stadhuis aan de Grote Markt. Komend najaar staat er een vervolgavond op de planning.

Lees meer

Culinair genieten bij Kale & De Bril

Culinair genieten bij Kale & De Bril

Op 2 januari 2018 openden chef koks Marc Everse en Niek Traas hun restaurant Kale & De Bril, in het pand van voormalig restaurant Le Beau. Hun keuken is te omschrijven als modern en exclusief, maar wel betaalbaar, en hun restaurant als sfeervol en ontspannen.

Lees meer

Trendy sieraden en accessoires bij Style Beads

Trendy sieraden en accessoires bij Style Beads

Antoinet Nieuwpoort en haar partner openden half maart hun winkel Style Beads in de Lange Vorststraat, waar ze een mooie collectie trendy sieraden en accessoires verkopen, voor dames, heren en kids.

Lees meer

Bij Tessa opent in Magdalenastraat

Bij Tessa opent in Magdalenastraat

Op 25 maart 2018, tijdens Vriendinnendag, opende Tessa Nieuwpoort haar nieuwe koffiebar Bij Tessa. Hier serveert ze koffie en thee, lunchgerechten en biedt ze onder meer ruimte voor flexwerken.

Lees meer

Nummer 9 wordt De Smulkamer

Nummer 9 wordt De Smulkamer

Lunchroom en cadeauwinkel Nummer 9 in de Lange Vorststraat is in de eerste maanden van 2018 verbouwd, gerestyled en uitgebreid en gaat verder onder de nieuwe naam De Smulkamer. Nummer 9 zat tijdelijk in het pand aan de overkant van de straat.

Lees meer

Drukbezochte Vriendinnendag 2018

Drukbezochte Vriendinnendag 2018

De Goese binnenstad bruiste op koopzondag 25 maart van de activiteiten, tijdens Vriendinnendag 2018. Het publiek kon kennismaken met de nieuwe voorjaar- en zomermode, gepresenteerd op verschillende catwalks, meedoen aan workshops, ontspannen op de terrassen, genieten van muziek en nog veel meer.

Lees meer

Honeypie

Honeypie

Ondernemers Greg en Helen Bihi-Zenou openden in oktober 2017 een tweede vestiging van hun theehuis Honeypie, aan de Goese Bierkade.

Lees meer

Goes nodigt nieuwe ondernemers uit

Goes nodigt nieuwe ondernemers uit

Startjewinkelingoes.nl organiseert een inspirerende avond voor nieuwe potentiële ondernemers die een winkel willen starten in de Goese binnenstad. Op het programma staan onder meer interessante workshops.

Lees meer

Stukje Randstad in Goes

Stukje Randstad in Goes

Op 11 november 2017 opende ondernemer Rafaël van 't Kruys Club Ivy in het pand van het voormalige Podium Goes.

Lees meer

Samen onder één dak

Samen onder één dak

The Juice Bar, tot eind 2017 gevestigd in de Korte Kerkstraat, trekt begin 2018 in bij natuurdrogist De Waaihoek.

Lees meer

Gijs en Mien Oliebollen/Churros Nederland

Gijs en Mien Oliebollen/Churros Nederland

Op 20 oktober 2017 openden ondernemers Gijs en Germina de deuren van hun winkel Gijs en Mien Oliebollen/Churros Nederland aan de Singelstraat 1A in Goes.

Lees meer

Broodjeszaak De Dam

Broodjeszaak De Dam

Ondernemers Saskia Kik en Joep Filius openden op 2 december 2017 hun broodjeszaak De Dam. Ze vulden daarmee de laatste vrije unit in het voormalige pand van V&D.

Lees meer

Winterse Kerstmarkt

Winterse Kerstmarkt

Goes kan ook in 2017 terugkijken op een geslaagde Kerstmarkt in de Goese binnenstad. De kraampjes, foodtrucks en vele activiteiten trokken, ondanks het winterse weer, veel bezoekers.

Lees meer

Verhuizing Action

Verhuizing Action

De Goese vestiging van budgetketen Action verhuisde eind zomer 2017 van de Houttuinen naar het voormalige V&D-pand aan de Dam.

Lees meer

Binnenkort in Goes: Slijterij Bie de Bolle

Binnenkort in Goes: Slijterij Bie de Bolle

Medio november 2017 opent ondernemer Sjoerd de Zwart zijn slijterij Bie de Bolle in het voormalige pand van V&D aan de Dam.

Lees meer

Multibrandstore Miller & Monroe

Multibrandstore Miller & Monroe

Onder de naam "Miller & Monroe" opende Vidrea Retail de afgelopen maanden ruim 70 vestigingen van hun multibrandstore Miller & Monroe, veelal in de voormalige panden van Charles Vögele.

Lees meer

Geslaagde tweede editie Goes Couture

Geslaagde tweede editie Goes Couture

Eind september 2017 beleefde Goes een geslaagde tweede editie van het fashion event Goes Couture, onderdeel van Goes Modestad. Het hele weekend van 22, 23 en 24 september stond de stad in het teken van mode.

Lees meer

Verhuizingen in Goese binnenstad

Verhuizingen in Goese binnenstad

De afgelopen maanden verhuisden verschillende ondernemers naar een ander winkelpand in de Goese binnenstad.

Lees meer

PUUR Bloemstyling geopend aan Schuttershof

PUUR Bloemstyling geopend aan Schuttershof

Begin augustus 2017 openden Marlea Harinck-de Meulmeester en Priscilla Govaers hun bloemenzaak PUUR Bloemstyling aan het Schuttershof. Door hun flexibele meubilair is hun winkel in een handomdraai om te bouwen tot een geschikte ruimte voor het geven van creatieve bloemschik workshops.

Lees meer

Eigentijdse woonmerken bij AtMo Conceptstore

Eigentijdse woonmerken bij AtMo Conceptstore

Zomer 2017 opende Monique Brusket-Wild haar eigentijdse woonwinkel AtMo Conceptstore aan de Goese Kreukelmarkt.

Lees meer

VNG Jaarcongres 2017 groot succes

VNG Jaarcongres 2017 groot succes

Op 13 en 14 juni kwamen zo'n 2500 gemeentebestuurders vanuit het hele land naar Goes voor het VNG Jaarcongres 2017.

Lees meer

Fietsenwinkel.nl opent vestiging in Wijngaardstraat

Fietsenwinkel.nl opent vestiging in Wijngaardstraat

Op 24 mei opende de landelijke keten Fietsenwinkel.nl een vestiging in de Wijngaardstraat, in het voormalige pand van de It's.

Lees meer

Goes economische toplocatie

Goes economische toplocatie

Weekblad Elsevier en bureau Louter plaatsen Goes op de veertiende plaats in de Nederlandse top 50 van economische toplocaties.

Lees meer

Eerste kattencafé in Zeeland

Eerste kattencafé in Zeeland

Aan de Oostsingel in Goes openden Quinta Koolen en Chantal van der Laan op 27 mei het eerste kattencafé van Zeeland.

Lees meer

Kippie geopend in Klokstraat

Kippie geopend in Klokstraat

Ondernemer Carlo Vogel opende op donderdag 11 mei jl. de deuren van zijn grill- en maaltijdenwinkel Kippie Goes in de Klokstraat.

Lees meer

Trattoria La Barca

Trattoria La Barca

Op 1 juni 2017 opent ondernemer Ab Harpe zijn Italiaans specialiteitenrestaurant Trattoria La Barca aan het Kolveniershof.

Lees meer

Verhuizingen binnen Goes

Verhuizingen binnen Goes

De afgelopen maanden wisselden verschillende ondernemers van locatie. Ook de komende tijd verhuizen een aantal winkeliers naar een ander pand.

Lees meer

Agenda Zeeuwse detailhandel

Agenda Zeeuwse detailhandel

De vier grote Zeeuwse steden en de Provincie Zeeland (het stedennetwerk Z4) hebben samen een agenda opgesteld voor de detailhandel, met het oog op de toekomst van de binnensteden.

Lees meer

7camicie opent in Lange Vorststraat

7camicie opent in Lange Vorststraat

Op 22 maart 2017 opende Jeroen van der Welle zijn 7camicie winkel aan de Lange Vorststraat 61. Behalve in Goes, heeft hij een 7camicie winkel in Middelharnis.

Lees meer

Theme Store Bubbles nieuw in Korte Kerkstraat

Theme Store Bubbles nieuw in Korte Kerkstraat

Op 24 maart 2017 opende Amanda Reijerse haar boetiek Theme Store Bubbles in een sfeervol winkelpand aan de Korte Kerkstraat.

Lees meer

Een toekomstbestendige binnenstad

Een toekomstbestendige binnenstad

Tijdens de detailhandelsbijeenkomst op 12 januari 2017 in De Mythe gaf de Middelburgse ondernemer Eric Loontjes van Oil & Vinegar zijn visie op het toekomstbestendig maken van de Zeeuwse binnensteden, en op de rol van overheden daarin.

Lees meer

Pake Sake wordt Podium 0113

Pake Sake wordt Podium 0113

Discotheek Pake Sake sloot in februari 2017 de deuren. Na een grondige verbouwing van het pand opende hier medio maart Podium 0113. Volgens de eigenaren een laagdrempelige uitgaansgelegenheid voor iedereen.

Lees meer

Slot Oostende opent deuren

Slot Oostende opent deuren

Op 7 februari 2017 opende Slot Oostende de deuren en kreeg de binnenstad van Goes er een grootse attractie bij. Waar ooit Jacoba van Beieren woonde, staat nu een prachtige horecagelegenheid met imposante bierbrouwerij van ambachtelijke bieren.

Lees meer

Junts Fashion & More opent in Korte Kerkstraat

Junts Fashion & More opent in Korte Kerkstraat

Rick Kole, ondernemer uit Kapelle, opent op 4 maart zijn tweede kledingwinkel Junts Fashion & More in de Korte Kerkstraat.

Lees meer

Toekomst Zeeuwse detailhandel

Toekomst Zeeuwse detailhandel

Binnensteden krijgen te maken met een nieuwe realiteit, met veranderend consumentengedrag. Door tijdig hierop in te spelen en de samenwerking op te zoeken, kunnen ondernemers, vastgoedbeheerders en overheden de binnensteden "toekomstbestendig" maken.

Lees meer

Funky Hair verhuist naar pand voormalige viswinkel

Funky Hair verhuist naar pand voormalige viswinkel

Kapsalon Funky Hair aan de Kreukelmarkt verhuist in april 2017 naar het pand van de voormalige viswinkel, in dezelfde straat.

Lees meer

MijnTafel Goes in pand Schoenenreus aan de Kreukelmarkt

MijnTafel Goes in pand Schoenenreus aan de Kreukelmarkt

MijnTafel Goes biedt sinds oktober 2016 klanten een unieke formule om eigen spullen te verkopen.

Lees meer

Nieuwe tapasbar in voormalig restaurant De Stadsschuur

Nieuwe tapasbar in voormalig restaurant De Stadsschuur

Tapasbar Segundo opent deuren in voormalig restaurant "De Stadsschuur" aan de Kreukelmarkt.

Lees meer

"Hart for her" opent vestiging aan Keizersdijk

"Hart for her", een sportschool speciaal voor vrouwen, heeft sinds 1 september 2016 een vestiging aan de Keizersdijk in Goes.

Lees meer

Casa del Pedro opent in Papegaaistraat

Casa del Pedro opent in Papegaaistraat

Woonwinkel Casa del Pedro biedt sinds eind oktober 2016 een mooie collectie aan accessoires en kleinmeubelen. Met de komst van deze winkel is de Papegaaistraat helemaal gevuld.

Lees meer

Elements heeft nieuwe eigenaresse

Elements heeft nieuwe eigenaresse

Elements Beautycentre in de Papegaaistraat heeft sinds december een nieuwe eigenaresse, die veelbelovende plannen heeft voor haar zaak.

Lees meer

Diverso opent boetiek in Papegaaistraat

Diverso opent boetiek in Papegaaistraat

Met de opening van Diverso in het najaar van 2016 is Goes weer een stijlvolle modeboetiek rijker.

Lees meer

Hart voor Bloemen opent in Gasthuisstraat

Hart voor Bloemen opent in Gasthuisstraat

Theo Mols opent bloemenwinkel "Hart voor Bloemen" in de Gasthuisstraat.

Lees meer

Pop-up store Auto Kievit

Pop-up store Auto Kievit

Van half november 2016 tot begin januari 2017 kon het winkelpubliek kennismaken met de Renault Scenic en de Renault Grand Scenic, in de pop-up store van Auto Kievit in de Lange Vorststraat.

Lees meer

Zeeuwse Zoenen opent pop-up store

Zeeuwse Zoenen opent pop-up store

Zeeuwse Zoenen opent pop-up store in de Lange Vorststraat.

Lees meer

Florale Haircare verhuisd

Florale Haircare verhuisd

Florale Haircare verhuisde eind 2016 van het Schuttershof naar de Lange Vorststraat.

Lees meer

Nieuwe uitgave goes gevonden

Nieuwe uitgave goes gevonden

Na het succes van vorig jaar wordt de 'goes gevonden' route opnieuw uitgegeven

Lees meer