MijnTafel Goes in pand Schoenenreus aan de Kreukelmarkt

Op 17 september 2016 openden Mareintje en Jody “MijnTafel Goes” aan het Schuttershof 17-20,  in het voormalige pand van de Schoenenreus.  Een heerlijke struinwinkel naar Fins concept,  waar je allerlei moois kunt kopen én verkopen: nieuw, zelfgemaakt of tweedehands.

Mareintje legt uit hoe het werkt: ‘Iedereen kan bij ons een tafel huren (Fins voor stellage), al vanaf één dag. Of je nu een hobbyist bent die een platform zoekt om zelfgemaakte creaties te verkopen, een webshop die een fysiek verkooppunt nodig heeft of een particulier die zijn zolder heeft opgeruimd.  Als huurder richt je zelf je tafel in en bepaal je de prijs van je spullen. Wij verzorgen de verdere verkoop en verstrekken stickers met barcodes. Desgewenst kunnen klanten hun spullen voorzien van een gratis beveiligingstag of sticker. Iedere week betalen we de opbrengst uit; de verkoop van je spullen is online te volgen via ons systeem.’  

Dat het concept aanslaat, blijkt wel uit de spaarzame lege plekken in de winkel. Bijna alle tafels zijn tot boven toe gevuld met een bonte mix van brocante, speelgoed, haak- en breiwerk, kleding, keramiek, sieraden, tassen en nog veel meer.  De wanden doen dienst als expositieruimte, met een mooie, wisselende collectie aan schilderijen. Echt een winkel dus om vaak even binnen te lopen!

MijnTafel Goes in pand Schoenenreus aan de Kreukelmarkt

Evenementen in Goes

Naam Datum  

Nieuws uit Goes

Naam Datum  
Workshopavond 'Start je winkel in Goes' Lees verder
Culinair genieten bij Kale & De Bril Lees verder
Trendy sieraden en accessoires bij Style Beads Lees verder