The Juice Bar trekt in bij De Waaihoek

The Juice Bar, voorheen gevestigd in de Korte Kerkstraat,  trekt begin volgend jaar in bij natuurdrogist De Waaihoek in de Gasthuisstraat. Ondernemers Greetje Francke en Wilma Binnendijk verwachten dat beide zaken elkaar aanvullen en versterken, op verschillende terreinen. Zowel The Juice Bar als De Waaihoek blijven als zelfstandige ondernemingen bestaan.

Greetje Francke:  “The Juice Bar heeft twee vestigingen: één in Goes en één in Vlissingen. We maken hier onder meer verse, koudgeperste sappen, smoothies en salades. Klanten kunnen kiezen uit het menu of zelf aangeven welke ingrediënten ze in hun sap, smoothie of salade willen. Voor het persen van groenten en fruit gebruiken we een slow juicer, zodat zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Daarnaast verkopen we cadeautjes en allerlei gezonde hapjes, die we op verzoek kunnen aanpassen aan iemands dieet of voorkeuren. Bijvoorbeeld veganistisch.” 

Online gemak

Natuurdrogist De Waaihoek voert een breed assortiment in homeopathie, fytotherapie, vitamines en voedingssupplementen, kruiden en theeën, natuurvoeding, Bach remedies, etherische oliën en cosmetica. Wilma Binnendijk:  “We verkopen hier producten die het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteunen, zonder bijwerkingen. Eerlijk en goed advies vinden wij daarbij heel belangrijk. Via de website www.bewustwinkelen.nl kunnen klanten onze producten tegenwoordig ook online bestellen, samen met ruim 67.000 andere producten. De volgende dag kunnen die dan in de winkel worden afgehaald en afgerekend.”  

Beleving

De komende tijd wordt in het pand van De Waaihoek ruimte vrijgemaakt voor de sappen, smoothies en andere gezonde lekkernijen van The Juice Bar. Greetje en Wilma: “Er zijn best veel overeenkomsten tussen onze ondernemingen. Door samen te gaan werken, kunnen we onze kennis op het gebied van gezondheid, ziekten en gezonde voeding  samenbrengen en onze klanten nog beter van dienst zijn. Bovendien is het een mooie manier om elkaars klanten kennis te laten maken met onze wederzijdse producten en hen op deze manier een stukje extra beleving te bieden.”

Samen onder één dak

Evenementen in Goes

Naam Datum  

Nieuws uit Goes

Naam Datum  
Voldoet uw onderneming aan de nieuwe privacywetgeving? Lees verder
Verhuizingen in Goese binnenstad Lees verder
Zomer 2018 vol evenementen Lees verder