VNG Jaarcongres 2017 groot succes

Op 13 en 14 juni waren zo’n 2500 bestuurders vanuit het hele land te gast in Goes, voor het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandse gemeenten (VNG).  Thema dit jaar was “vakmanschap”. Mede door de inzet van ondernemend Goes kan de gemeente terugkijken op een geslaagd evenement.

Het programma dit jaar bestond uit een gezamenlijk gedeelte in de Zeelandhallen en maar liefst 40 deelexcursies door heel de provincie. Brasserie D’ Anvers, Slot Oostende, de cateraars Schrijver en Kallewaard zorgden ervoor dat de 2500 gasten ‘s avonds kennis konden maken met het culinaire vakmanschap in Zeeland. Zij kregen daarbij hulp in de bediening van 100 leerlingen van het Pontes uit Goes.   

Mooie promotie

De bezoekers van het congres waren enthousiast en sommigen spraken over het “beste congres in 25 jaar”. Geen betere promotie voor Goes én Zeeland. De gemeente bedankt dan ook alle cateraars en restaurants, sponsoren, gemeenten, provincie Zeeland, Waterschap Scheldestromen, politie en veiligheidsregio, artiesten, vrijwilligers en andere betrokkenen voor twee prachtige dagen.

VNG Jaarcongres 2017 groot succes

Evenementen in Goes

Naam Datum  

Nieuws uit Goes

Naam Datum  
Voldoet uw onderneming aan de nieuwe privacywetgeving? Lees verder
Verhuizingen in Goese binnenstad Lees verder
Zomer 2018 vol evenementen Lees verder