Goedbezochte workshopavond Start je winkel in Goes

De workshopavond ‘Start je winkel in Goes’, gehouden op woensdag 7 februari 2018 in de Oude Raadzaal van het stadhuis, mocht op veel belangstelling rekenen van (potentiële) ondernemers. Op de agenda stonden onder meer een workshop over het gebruik van social media, over het inrichten van een winkelpand met het oog op de klant en over de juiste 'spirit' om een winkel te beginnen. Daarnaast kregen de aanwezigen praktische tips op het gebied van zakelijke en financiële advisering.

Sprekers op deze avond waren Evi Boonstra, student Media, Informatie & Communicatie en mede-oprichter van Kaneel & Co, Amanda Reijerse van Bubbles Theme Store en Dennis Berghmans, Daphne Bustenai en Jordi Suurmond van Rabobank Oosterschelde en Maurice van de Hemel van Gewoon Lekker Leven uit Wemeldinge. Tijdens de pauze en na afloop hadden de aanwezigen volop gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers en te netwerken, onder het genot van een hapje en drankje.

Wordt vervolgd

De workshopavond werd georganiseerd door Startjewinkelingoes in samenwerking met Amanda Reijerse, die ruim een jaar geleden haar kledingwinkel opende aan de Korte Kerkstraat. Komend najaar staat er een vervolgavond op de planning. Een uitgebreid verslag van deze workshopavond kunt u hier teruglezen.

Lees het volledige verslag

Workshopavond 'Start je winkel in Goes'

Evenementen in Goes

Naam Datum  

Nieuws uit Goes

Naam Datum  
Voldoet uw onderneming aan de nieuwe privacywetgeving? Lees verder
Verhuizingen in Goese binnenstad Lees verder
Zomer 2018 vol evenementen Lees verder